Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Vegánok! Ti hol vásároltok?

Vegánok! Ti hol vásároltok?

Figyelt kérdés
Már egy éve vegetáriánus vagyok, lassan szívesen rátérnék a vegán életmódra, de egyszerűen minden annyira drága. Nem szívesen veszem meg az éretlen, vegyszeres banánt drágán, avokádóról meg társairól már nem is beszélve... Tudnátok esetleg valamilyen tippet adni, hogy ti hol vásároltok viszonylag olcsón, valóban egészséges gyümölcsöket és zöldségeket?
2017. ápr. 4. 18:19
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Akkor vegyél magyar banánt. Ja, várj...
2017. ápr. 4. 18:34
 2/5 anonim ***** válasza:

Ovo vega vagyok tehát csak tojást eszem, ami állati.

Én nyáron a kertben termelek sokmindent, az avokádó nagy kedvencem így az van az üvegházban.

Télen mindenből a biót választom.

Olcsón szerintem nem nagyon lehet, de még mindig olcsóbb a bio gyümölcs, zöldség, stb. mint a hús.

Magtejeket, joghurtokat, sajtkrémeket, tejfölt otthon lehet készíteni fillérekből.

Ha összeszámolod akkor se jössz ki drágán, ha megveszed a drágább gyümölcsöt, zöldséget, mert sokmáson pedig spórolsz.

2017. ápr. 4. 19:11
 3/5 anonim ***** válasza:

Termelői piac... banánt meg ilyeneket max 2-3 hetente veszek nasizni, vagy ha valami különlegesre vágyom...

Egyébként szezonális dolgokat eszem.

2017. ápr. 4. 19:29
 4/5 anonim ***** válasza:
Ahogy a hármas is írja: főleg piacon, szezonálisat, de az egzotikusabbat is ott szoktam a legjobb áron és választékban találni (fővám tér). Szárazárut is inkább kimérve, saját dobozba. Viszont heti-kétheti rendszerességgel veszünk vegán termékeket bioboltban is (szójapárizsi, vegán joghurt, kenőke) - ezekből figyeljük akciókat is, vettem már 100 forintért szójatejet, 200-ért vegán " joghurtot" és " sajtot" is.
2017. ápr. 4. 20:47
 5/5 anonim ***** válasza:
A gabonafelek, rizs, teszta, kenyer, krumpli, stb. a vilag legolcsobb etelei. Gyumölcsöket, zöldsegeket piacon erdemes vasarolni. Sok sikert a vegansaghoz!
2017. ápr. 6. 08:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!