Vegánok ehetnek anyatejjel készült ételeket?
Figyelt kérdés
Anyatejből lehet joghurtot csinálni, császármetszéssel született babáknak, hogy a bélflórájuk egészségesen fejlődjön.
Ha a vegánok elutasítják az állati táplálékokat,
Mert az állat nem egyezett bele
Mert szenvedés által keletkezett
+egyéb okok.
Az anyatej ezen feltételeknek megfelel.
Az anyatejjel készült ételek vegánnak számítanak???
2017. márc. 1. 17:50
1/7 anonim válasza:
A nem-ártáson van a hangsúly. Igen, vegánnak számítanak!
2/7 anonim válasza:
Miért akarnának emberi eredetű élelmiszert enni az emberek?!
3/7 anonim válasza:
A baba az nem tudja eldönteni hogy vegán e . Az egész kérdés egy baromság , felnőtt ember meg nem fog anyatejet enni tehát fel sem merülhetne ez a kérdés.
4/7 anonim válasza:
Vajon a kérdezőt hány éves koráig szoptatták? Már húst is ettél, mikor anya még a játszótéren lerendezett a pólója alatt..?
5/7 anonim válasza:
Ehetnek anyatejjel készül ételeket, sőt a nem abból készülteket is!
6/7 anonim válasza:
Mondj nekem egy anyatejjel készült ételt...a baba meg alapban anyatejet eszik.
Értelmetlen a kérdés.
7/7 A kérdező kommentje:
Annak aki dobozban gondolkozik értelmetlen kérdés.
A szabad embereknek akik maguk döntik el mit szabad és mit nem, nem a hipnózisaik, hanem a tudatos jelenlétük.
Azoknak ez egy nagyon értelmes kérdés.
pontosan tudom, hogy én vagyok a normális és ti vagytok őrületben. Ezt be is tudom bizonyítani.
Tessék!
2017. márc. 9. 00:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!