Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Ti egyik napról a másikra...

Ti egyik napról a másikra álltatok át ovo-lacto vegetáriánus étrendre, vagy fokozatosan hagytátok el a húst?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 4. 07:15
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
0%
Na gondoltam, hogy nem találsz semmi olyan tudományos cikket, ami bizonyítaná az igazad, hogy a vega étrend nem önpusztítás. (te írtad, hogy nézzünk utána a biológiának, hát hol máshol néznék utána, mint a tudományos cikkek között). De persze, én vagyok a troll, mert értek hozzá és utálom, mikor vki h.lye és még hangoztatja is a falsz infóját. Lehet itt puffogni, játszani a nemtörődöm sértődöttet, meg trollozni, de hogy nem hangzott itt el semmi hiteles információ, ami az igazas bizonyítaná, az is biztos. Anélkül meg csak üres fröcsögés amit írkálsz.
2017. ápr. 4. 11:54
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Itt egyes egyedül te fröcsögsz trollocska...
2017. ápr. 4. 12:00
 13/25 anonim ***** válasza:
0%
Hát persze, hitegesd csak magad ;)
2017. ápr. 4. 12:03
 14/25 anonim ***** válasza:
Én is egyik napról a másikra tértem át.
2017. ápr. 4. 20:39
 15/25 anonim ***** válasza:
93%
66%-os, miután az ADA és a WHO is alátámasztotta, hogy maximálisan egészséges és optimális fejlődést biztosít a vegetáriánus és a vegán tálpkálkozás is minden életkorban szerintem felesleges vitatkozni. Gondolom ha ennyire művelt vagy ismered ezeket az egészségügyi szervezetüket és leszel annyira ügyes, hogy az oldalukon kikeresed az adott cikket.
2017. ápr. 4. 20:40
 16/25 anonim ***** válasza:
0%
Megnéztem a who honlapján, semmi ilyen cikk nem volt fent, ami alátámasztotta volna. Azért fantáziálni még nem kellene, pláne nem ilyen b.romságokat állítani
2017. ápr. 4. 20:51
 17/25 anonim ***** válasza:
92%

Jajjistenem, ne legyél már ennyire szerencsétlen! Itt az ADA szakvéleménye, a WHO-t legyél már szíves kikeresni magadnak az életképtelen mindenedet...:

[link]

"from the association

Position of the American Dietetic Association:

Vegetarian Diets

ABSTRACT

It is the position of the American Di-

etetic Association that appropriately

planned vegetarian diets, including

total vegetarian or vegan diets, are

healthful, nutritionally adequate, and

may provide health benefits in the

prevention and treatment of certain

diseases. Well-planned vegetarian di-

ets are appropriate for individuals

during all stages of the life cycle, in-

cluding pregnancy, lactation, infancy,

childhood, and adolescence, and for

athletes. "

Jó szórakozást.

2017. ápr. 4. 21:16
 18/25 anonim válasza:
Én nem álltam át. Minek?
2017. ápr. 6. 07:46
 19/25 anonim ***** válasza:
Azért, hogy a biológiai pHD-del ne találj meg egy who-álláspontot ami a csapból is folyik neten...
2017. ápr. 6. 07:53
 20/25 anonim ***** válasza:
0%
Ó te jó ég. Nem is kélrdezek többet, ha vk ilyen cikkekre ad, és el is hiszi semmilyen biológiai háttér nélkül (ami a cikkben sincs kifejtve), akkor az meg is érdemli a sorsát. És ilyen WHO cikk nem létezik, jobb ha tőlem tudjátok (nem véletlen nem azt linkelte be a szerencsétlen válaszoló, hanem ezt a másikat, amire egy magára vmit adó ember még csak nem is próbálna meg hivatkozni). De alacsony értelmi képességű emberrel mit vitatkozzon az ember, ha egyszerűen nem ért hozzá, buta utána nézni, hogy is működik az emberi szervezet, nők lapja caféről informálódik és komolyan el is hiszi, mert odaírták a végére, hogy forrás: WHO... Agyhalottak
2017. ápr. 6. 10:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!