Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Vegetáriánus szeretnék lenni,...

Vegetáriánus szeretnék lenni, de muszály lenne halat ennem?

Figyelt kérdés

Nagyon sok edzésem van , azt mondták legalább halat egyek.

Mert ha azt sem akkor minden bajom lesz.

Szóval ha csak halat eszek akkor azt minek hívják ?

Lehet ilyen étrenddel sportolni, vagy gyenge leszek?

Köszi a válaszokat:)

2017. ápr. 1. 21:50
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Akkor nem leszel vega. Miért olyan nagyon fontos cimkét találni annak, hogyan táplálkkozol?
2017. ápr. 1. 21:55
 2/17 A kérdező kommentje:
Rosszul fogalmaztam, nem igazan vega szeretnek lenni, mert az allatokat sajnalom , es tudom hogy a hal is allat , de azt nem.A fontosabb resze hogy nem e lesz bajom a sportolas miatt.pl:izomesztrs,gyngeseg
2017. ápr. 1. 22:12
 3/17 anonim ***** válasza:
85%

Fehérjét rengeteg más forrásból is be lehet szerezni, a vegetáriánusság pedig azt jelenti, hogy elhagyod azt a fajta fehérjét, ami az állat húsából származik. Így bátran ihatsz tejet (állatit és növényit is), ehetsz sajtot, de a babban, és a dióban is nagy a fehérje-tartalom. A mogyoróvajról, a tojásról ne is beszéljünk akkor.

Nyugodtan sportolhatsz emellett az étkezési forma mellett, csak figyelj oda, hogy miből és mennyit viszel be (ami megjegyzem, nem-vegetáránus étrend mellett is fontos lenne). Elhagyhatod akár a halat is, nem lesz semmi gond, csak olvass utána a dolgoknak.

Nem a hús az egyetlen fehérjeforrás.

2017. ápr. 1. 22:32
 4/17 anonim válasza:
47%
Sosem értettem ezt a felfogást ! Halat akarok enni ,de nem fér bele a fogalomba ? Van egy vega ismerősöm szerti a mézet de nem eszi mert az már nem vega pff .
2017. ápr. 1. 22:33
 5/17 lencsefőzelék ***** válasza:
91%

* muszáj

* nem lesz-e bajom

stb.

2017. ápr. 1. 22:44
 6/17 anonim ***** válasza:
82%

Hányszor teszed még fel ezt a kérdést? Te vagy az a 14 éves lány, aki nem bírja meggyőzni a szüleit, hogy vegetáriánus legyen?

A vegetáriánusok halat sem esznek, akik igen, azok nem vegák. Nem leszel gyenge, és ne tedd fel többet a kérdést!

2017. ápr. 2. 03:42
 7/17 anonim ***** válasza:
87%

Most már befejezhetnéd a felesleges vergődést! Rohadtul nem akarsz vega lenni, mert akkor megmondanád, hogy szálljanak le rólad, és érvekkel! alátámasztanád, miért jó neked a húsmentesség.

Én tudom, nekem, miért jó, de te is?

2017. ápr. 2. 08:51
 8/17 anonim ***** válasza:
Nézz be a testépítésbe s keresd meg a vegán (nem sima vega, vegán) fickót, kérj tőle képet. Akkor talán nem lesznek ilyen gondolataid...
2017. ápr. 2. 15:49
 9/17 anonim ***** válasza:
Már megint ez a baromság hogy gyenge leszel. A hignyos haltól jobb lesz neked?!
2017. ápr. 2. 19:01
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Nézd meg és okulj.

2017. ápr. 2. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!