Vegetáriánus szeretnék lenni, de muszály lenne halat ennem?
Nagyon sok edzésem van , azt mondták legalább halat egyek.
Mert ha azt sem akkor minden bajom lesz.
Szóval ha csak halat eszek akkor azt minek hívják ?
Lehet ilyen étrenddel sportolni, vagy gyenge leszek?
Köszi a válaszokat:)
Fehérjét rengeteg más forrásból is be lehet szerezni, a vegetáriánusság pedig azt jelenti, hogy elhagyod azt a fajta fehérjét, ami az állat húsából származik. Így bátran ihatsz tejet (állatit és növényit is), ehetsz sajtot, de a babban, és a dióban is nagy a fehérje-tartalom. A mogyoróvajról, a tojásról ne is beszéljünk akkor.
Nyugodtan sportolhatsz emellett az étkezési forma mellett, csak figyelj oda, hogy miből és mennyit viszel be (ami megjegyzem, nem-vegetáránus étrend mellett is fontos lenne). Elhagyhatod akár a halat is, nem lesz semmi gond, csak olvass utána a dolgoknak.
Nem a hús az egyetlen fehérjeforrás.
* muszáj
* nem lesz-e bajom
stb.
Hányszor teszed még fel ezt a kérdést? Te vagy az a 14 éves lány, aki nem bírja meggyőzni a szüleit, hogy vegetáriánus legyen?
A vegetáriánusok halat sem esznek, akik igen, azok nem vegák. Nem leszel gyenge, és ne tedd fel többet a kérdést!
Most már befejezhetnéd a felesleges vergődést! Rohadtul nem akarsz vega lenni, mert akkor megmondanád, hogy szálljanak le rólad, és érvekkel! alátámasztanád, miért jó neked a húsmentesség.
Én tudom, nekem, miért jó, de te is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!