Vegetáriánus szeretnék lenni, de muszály lenne halat ennem?
Figyelt kérdés
Nagyon sok edzésem van , azt mondták legalább halat egyek.
Mert ha azt sem akkor minden bajom lesz.
Szóval ha csak halat eszek akkor azt minek hívják ?
Lehet ilyen étrenddel sportolni, vagy gyenge leszek?
Köszi a válaszokat:)
2017. ápr. 1. 21:50
11/17 anonim válasza:
Nem muszáJ, nem minden hal higanyos, és remélem, most már több formában nem teszed fel ezt a kérdést, anyukád nevében sem.
12/17 anonim válasza:
Egyaltalan nem szukseges halat enni :D nincs semmi olyan a halban, amihez nem juthatnal növenyi eredetu forrasbol.
14/17 Pemmencs válasza:
muszá(j) kijavítanom, én már vega vagyok éve és halat eszek, semmi baj nincs ha nem szereted egyél tofut helyette, már több ízben megvásárolható.
nem leszel gyenge csak figyelj oda a fehérje pontos pótlására.
15/17 anonim válasza:
Hogyha növenyi etrenden vagy es mindenfele növenyt (gabonafelek, olajos magvak, zöldsegek, gyumölcsök) valtozatosan eszel, es megfelelö adagokat, akkor biztos, hogy minden feherjet, vitamint, asvanyi anyagot beviszel amire szukseged van. ZSirbevitelnek chia es len magot javasolnek es kulönfele olajos magvakat, de nem kell tulzasba vinni, csak mertekkel.
16/17 anonim válasza:
Peszketáriánus - aki nem eszik húst, de halat igen.
Mondjuk szerintem hülyeség mindent bekategorizálni.
17/17 anonim válasza:
nem lesz baj, sőt halat sem kell enni. egyébként azt, aki csak hal húsát fogyasztja, peszketariánusnak hívják :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!