Vegetáriánus társaim, reggeli?
Figyelt kérdés
Ti mit szoktatok reggelizni? Sok tojást esztek? Mert én spec már unom néha,hogy nem tudok mit kitalálni..mindig kiflit eszek reggelire sajttal meg hagymával :/
A válaszokat előre is köszönöm!
2017. febr. 25. 08:45
1/13 anonim válasza:
teljes kiőrlésű kenyér humusszal, vagy gabonapehely
2/13 anonim válasza:
porridge
Meg van ennek este megcsinált hideg változata is
Még sima müzli is jó, kis joghurttal vagy lekvárral vagy kaukázusi kefírrel a tej mellé
3/13 anonim válasza:
Humusz,padlizsánkrém,körözött,krémtúró,omlett,grillsajt,zöldség,gyümi korlàtlanul.
4/13 anonim válasza:
humusz egy csicseriborsóból készült étel és nagyon finom, én is rendszeresen eszem reggelire is. [link]
Amúgy jellemzően zabkását reggelizem, mivel egyáltalán nem vagyok édesszájú (sőt kifejezetten utálok mindent, ami édes -a gyümölcs kivételével), így általában sós változatokat késztek, gombával például, de néha azért előfordul, hogy almát reszelek bele, vagy egyéb gyümülcsöt, áfonyát.
5/13 anonim válasza:
Én ma házi croissant -t reggelizek lekvárral, vajjal, mandulatej mellé meg egy kis növényi joghurt.
6/13 anonim válasza:
omlett/tükörtojás, tk kenyér+avokádó, szárított paradicsom, mozzarella,saláta, olajos-fűszeres olívabogyó fetával , articsóka, gombás rántotta, gyümölcssaláta, zabkása, uborka+túrókrém, joghurt+gyümölcs, padlizsánkrém, stb.
9/13 anonim válasza:
Zabkása vagy tejeskávé pralinéval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!