Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Egy egészséges, testépítő...

Egy egészséges, testépítő reggeli miből áll? Vegetáriánus vagyok. (lakto-ovo) tejet, tojást eszem.

Figyelt kérdés

2015. nov. 13. 10:02
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Zabkása fehérjével, Zabos-túrós lepény, zabos palacsinta.

Én ezeket szoktam tolni :)

2015. nov. 13. 11:31
 2/3 anonim ***** válasza:
Minden testépítő kaja szénhidrátból, fehérjéből és zsírból áll, az már az egy3nen múlik, hogy ezt miből fegezi.
2015. nov. 13. 14:22
 3/3 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem az egészséges reggeli könnyed, viszonylag kevés szénhidrátot tartalmaz. Ha eszel tejterméket, mehet tejsavófehérje egy kevés zabpehellyel és valami jó zsírforrással. Lenmagolaj vagy olajos magvak. Tojást is lehet enni, de össze is lehet sütni zabpehellyel, akkor kapsz egy tészta szerűséget. Ehhez szintén érdemes egy kis telítetlen zsírt bevinni. Egyél tojássárgáját is, de ha sok tojást eszel, inkább ne mindet, mert úgy elég sok koleszterint be lehet vinni.
2015. nov. 13. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!