Ti egyik napról a másikra álltatok át ovo-lacto vegetáriánus étrendre, vagy fokozatosan hagytátok el a húst?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 4. 07:15
1/25 anonim válasza:
Én egyik napról a másikra teljes vegan étrendre.
2/25 anonim válasza:
Fokozottan. Én a halat nagyon szerettem ezért csak azt ettem fél évig,más húst nem ettem. Majd fél év után teljesen vega lettem.
3/25 akarkizoltan56 válasza:
csak ovatosan a vegával,én 2 évig birtam,egyre sápadtabb lettem,fogytam...az ember husevö,mese nincs.kombináld a vegát hal es kicsi hus evéssel,disznot ne.
4/25 anonim válasza:
#3 attól, hogy te valamit szarul csináltál, még nincs igazad...
5/25 anonim válasza:
És a többszáz hozzáértőnek sincs igaza, akik kiröhögik a vegákat, mert tnkrevágják a szervezetüket? Egy kicsit nem ártana utána nézni a biológiának, mielött vki ilyen begyöpösödött elvakult vega lesz
6/25 anonim válasza:
Senki nem röhögi ki a vegákat, néhány gyk-s trollt leszámítva...
És a biológiának nektek kellene utána néznetek...
7/25 anonim válasza:
molekuláris biológuából pHD-ztem, szerintem már nem sok minden van, aminek utána tudnék nézni, de köszi. És de, nálunk még a profok is szánalommal beszélnek erről
9/25 anonim válasza:
Hát majd maguktól beszélnek a szervi problémáid, de persze egyszerűbb itt győzködni magad és mást is, hogy neked van igazad. De persze nem tudsz egy hiteles cikket még csak belinkelni sem, ami az igazad bizonyítaná. Tessék, keress rá: [link] (bármit belinkelhetsz, van accountom, amivel letölthetem a cikkeket teljes verziójában)
10/25 anonim válasza:
Lol aki azt írja hogy az ember húsevő az megbukott bioszból ugye?
1. Az ember mindenevő
2. A mindenevő diéták közé tartozik a vegetáriánus is, attól hogy egy ételcsoportot (hús) elhagy az ember még tökéletesen egészséges marad
3. A vegán is mindenevő étrend hiszen nem leveleket/füvet fogyasztanak mint a növényevők és nem csak gyümölcsöket mint a gyümölcsevő kisemlősök hanem gabonàkat, zöldségeket, gyümölcsöt, olajos magvakat, algát, hüvelyeseket, erjesztett termékeket, olajakat, stb.
Én a lakto-ovora egyik napról a másikra álltam át, a tejtermékeket 10 év után hagytam el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!