Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Csak én szoktam agybajt kapni...

Csak én szoktam agybajt kapni a húsutánzatoktól?

Figyelt kérdés
Nem ítélkezek senki ízlése felett sem, de nekem mindig a hús jut róluk eszembe, kivéve a szójáról, mert rengeteg növényi fasírtot ettem és az azt juttatja eszembe. De nem értem, hogy aki önakaratából nem akar húst enni, annak miért gyártanak húsutánzatot. Pedig annyi szép, finom vega kaja van. Annyira kreatív, színes a vegán konyha is... Az is lehet, hogy akik ilyet gyártanak nem gondolják át rendesen ezt a nézőpontot

2017. márc. 24. 21:24
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
67%

[link]

és úgy is vagyunk sokan, mint a videóban szereplő aktivista... hogy imádjuk a hús ízét, de elvakult állatvédő veganok vagyunk, és kibírjuk, hogy ne együk meg. de ha megkívánjuk, tök jó, hogy ott vannak a húspótlók.

2017. ápr. 11. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!