Kezdo vagyok. Meg csak most nezek ennek az egesznek utana. csoki helyett mit ehetek? Felvagottat mivel helyettesithetnem? kavet ihatok? Energiaitalt?
olvastam,hogy a vaj helyett margarin.ez eddig oke.majkremet en nagyon szeretem,csak fogalmam sincs mivel tudnam heyettesiteni.
inni sem mindegy hogy mit iszok?vizet nem szeretnek elore leszogezem,rosszul vagyok tole..
chipsbol teljesen mindegy milyet eszek?
kerlek mindent irjatok le..
Ha 14 éves vagy akkor le kell ülnöd megbeszélni a szüleiddel. Úgy nem működik a vegetáriánusság hogy mostantól csak a rizibizit meg a krumplipürét eszed meg anyád főztjéből. Okosan kell csinálni, figyelembe véve sok mindent.
Az hogy "rosszul vagy" a víztől meg elég aggasztó, ne bagatellizáld el. Az emberek egyik legalapvetőbb szükséglete, úgy vagyunk kódolva hogy kívánjuk a vizet.
Olyan sok vágóhídon jártál?...
Létezik ám őstermelő is, meg vadhús is..
nem,nem jartam vagohidon.biologia oran szo kerult ezekrol es a tanar kapcsilt be videot.hogy hogy bannak ott az allatokkal.
de egy egyszeru kerdest tettem fel,hogy mit ehetek es mit nem,mi lenne ha arra valaszolnatok ahelyett hogy szamonkertek?
" egy egyszeru kerdest tettem fel,hogy mit ehetek es mit nem,mi lenne ha arra valaszolnatok"
Vegan vagyok, szinte naponta kérdezi valaki, mot eszem...
Itt az egyszerű válaszom:
Húst, tojást, tejet nem.... minden mást igen.
Azért nem kell a kérdezőt leszólni. Az teljesen normális, hogy egy propagandából nem tudja leszűrni az infókat, hogy mit hihet el és mit nem. Viszont általánosítani ezekből NEM SZABAD. Nyilván lehet olyan vágóhíd dokumentumfilmeket is csinálni, amiben bemutatják, hogy kegyetlenkedésről és vérengzésről szó sincs. Ha egy ilyent láttál volna, eszedbe sem jutott volna hogy vega legyél.
Az ilyen filmek erősen tükrözik a készítő nézeteit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!