Mit gondoltok azokról akik vegetáriánusok?
Ez igaz.
De azt tudod gondolom, hogy az ember fogazata miért lett ilyen "kialakítású".Mert az ember mindenevő.
Élvezeti szempontból pedig a legkevésbé sem elhanyagolandó a hús, lásd a mai példámat, kacsa egészben sütve, parolt lila káposztával, hagymás tört krumplival.
Hát ez egy olyan szerteágazó dolog, minthogy mit gondolok az emberiségről. Nyilván egy lesz egy része, aki unszimpi, és lesz aki szimpi. Van akivel egyetértek és van akivel nem.
Az étkezési szokás szerintem magánügy. Embert minőségében sajnos nem változtat, tehát a vega tajparszt is csak egy közönséges tajparaszt, és mindegy, hogy mit eszik.
A vegetáriánusok is emberek, ugyanolyan emberi hibákkal mint bárki más... szóval nehéz lenne őket egy sapka alá vonni és nyilatkozni róluk.
Gumós zápfogaink vannak valóban, de gyengék... nincsenek nagy szemfogaink, nem tudjuk tépni a húst... így aztán nem hasonlít a fogazatunk egy mindenevőéhez sem...
Ráadásul a fogazat 1 dolog, sokkal fontosabb a bélrendszerünk, ami nem hasonlít se a ragadozókééra, sem a mindenevőkére de szinte 100%-ban egyezik a gyümölcsevő főemlősökével...
Azért van olyan fogazatunk amilyen, hogy szuükség esetén tudjunk bevinni hőkezelt/rothadó esetleg puhatestű élőlényeket... de a bélrendszerünk egyáltalan nem indokolja ezek szükségességét...
Az ősember nem vadászott, dehogyis.
Bogyókon meg magvakon élt, nem?
Mondom, engem nem zavar és semmi közöm hozzá, hogy ki mit eszik.
Vannak a húsimádók, és vannak a húst ellenzők.Egyikkel sincs baj szerintem.Ők nem értik meg az én táplálkozásom, én meg éhen haltam volna a húst nem fogyasztók étrendjén.
Azért nem tudom mit szólna a párom, ha ma egy marék fűvel meg bogyókkal terített asztallal várnám...Nem hiszem, hogy örömtáncot lejtene, inkább sürgősen hívná a pszichiátriát, hogy megzakkantam.
"Azért nem tudom mit szólna a párom, ha ma egy marék fűvel meg bogyókkal terített asztallal várnám"
Hallod én vegan vagyok, de kiröhögnélek, ha ilyen kajával várnál... ez csak annak a bizonyítéka, hogy szűklátókörű és buta vagy...
3500-4000kcal-t eszem egy nap...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!