A vegánságot tényleg olyan nehéz elfogadni?
Nekem,a #8 kommentemre üzened.
Ha így van, ahogy írod: most 16 éves vagy, egy éve vegán és mindezt saját pénzedből, áruljad el kérlek, hogy 15 éves korod óta milyen jövedelemmel rendelkezel! Az, hogy mennyivel, nem érdekel.
A zsebpénz nem saját jövedelem, hanem szüleid pénzének egy része ajándék formájában.
.
Apád elhízott - írod.
Van-e bizonyítékod arra, hogy ezt kizárólag húsevése okozta?
Van genetika a világon és vannak olyan betegségek, amik kóros elhízást okoz(hat)nak.
"Nincs hiánybetegségem" - szerinted.
Ezt te csak gondolod, hiszed, hiszen alapos kivizsgálással nem bizonyított.
.
Meg kell jegyeznem, ha egyszer lesznek gyerekeid, a mostani véleményed alapján nem kényszerítheted őket vegánságra és ha húst is akarnak enni, kötelességed lesz biztosítani!
Tehát adni kell nekik, hogy el tudják dönteni.
Nehogy gyereked itt a GyK-n tegye fel kérdését:
"Miért erőszakos a vegán anyám, miért nem érti meg, hogy én szeretem a húsos ételeket?"
"Meg kell jegyeznem, ha egyszer lesznek gyerekeid, a mostani véleményed alapján nem kényszerítheted őket vegánságra és ha húst is akarnak enni, kötelességed lesz biztosítani!
Tehát adni kell nekik, hogy el tudják dönteni. "
Ezt a hülyeséget hol olvastad?
Én nem adtam a gyermekeimnek, vendégségben, nagyszülőknél megkóstolták, de nem szoktak rá szerencsére. Minden nevelés kérdése. Ők megértik, hogy a húsevés gyilkosság, és nem kívánnak fájdalmat okozni egy élőlénynek sem. Amíg így egészséges és teljes értékű életet lehet élni, miért is döntene valaki másképp?
Kérdező: a helyedben én magam mennék el vérvételre, és eléjük tenném az eredményt. Esetleg megvenném nekik DVD-n az Earthlings, Hope for All vagy a Unity című filmek egyikét, és megkérném nézzék meg, hogy megértsék miért döntöttél úgy, ahogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!