A szüleim nem bírják elfogadni a párom. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
21 éves vagyok, most már több mint egy éve van egy kapcsolatom. A fiú 24 éves, viszont van egy 2 éves kislánya, akit egyedül nevel, mivel az "anyukája" nem foglalkozik vele, kiköltözött külföldre egy másik pasival. Ezt a szüleim, főleg anyukám nem bírja feldolgozni, hogy neki van egy gyereke. Nekem semmi bajom sincs a kislánnyal, jól el szoktunk játszani, bohóckodni együtt. Sokszor viszem el hozzánk is haza, látom a szüleimen hogy örülnek neki, szokták is kérdezni hogy mikor viszem már el. Egyedüli gyerek vagyok a családban, a kislányra úgy tekintenek mintha az unokájuk lenne. Mindenféle ruhát, ajándékot megvesznek neki, el van kényeztetve ha nálunk van. Viszont a barátomat nem szeretik. Nem tudom már mit csináljak velük, hogy végre megszeressék őt is, ne csak a kislányt.
Ha a gyereket szeretik, akkor a fiúdat nem a gyerek miatt utálják, hanem a "saját jogán".
2016. jún. 17. 18:39
2/10 anonim válasza:
Fura. Megkérdezted már, hogy mi a bajuk?
Mert szerintem ez inkább imponáló, hogy egy férfi egyedül neveli a gyerekét és felelősen gondoskodik róla.
Talán nem jó apa? Felelőtlen? Nem foglalkozik a kislánnyal úgy, ahogy kéne?
2016. jún. 17. 18:43
3/10 anonim válasza:
hiba volt elvinni nélküle
szokj le róla
ha "unokázni" akarnak kérjék meg az apját vigye el
2016. jún. 17. 18:45
4/10 anonim válasza:
3: nyilván nem az apja tudta nélkül vitte el
de nem is ez volt a kérdés
2016. jún. 17. 18:58
5/10 anonim válasza:
tudta az apa szerintem is de nem miatt ahiba. hanem ha a nagymamának kell az unoka az apát hivja
2016. jún. 17. 19:11
6/10 A kérdező kommentje:
Ez az én legnagyobb problémám, hogy nem tudom miért nem szereti. Felelősségteljes és odaadó apuka, tényleg mindent megtesz a kicsiért.
A kislányt csak akkor szoktam otthonra elvinni, ha neki valamit kell csinálnia és nem tudna rá figyelni nem akkor amikor éppen kedvem támad. Ja és természetesen tud róla a párom.
Igazából anyát rengeteget kérdeztem arról, hogy miért nem tudja elfogadni őt de csak annyit mond, hogy nem hozzám való. Ezt nagyon nem értem hiszen 2 hónapos kora óta egyedül neveli a kislányát, dolgozik, mindenben megállja a helyét. Anya meg egy külön eset, nagyon önfejű és csökönyös tud lenni.
2016. jún. 17. 19:20
7/10 anonim válasza:
Lehet, hogy anyukád úgy gondol rá már, mint férj jelöltre. És talán fél, hogy már nem akar gyereket tőled, mert már van neki.
2016. jún. 17. 19:22
8/10 anonim válasza:
Nem tudod kierőszakolni, hogy szeressék, nem is kell!
Elfogadták az alapján ami írsz, szeretniük meg nem kötelező....
2016. jún. 17. 19:22
9/10 anonim válasza:
Tulajdonképpen már te magad is részben rájöttél a dolog nyitjára, amikor azt írod, hogy anyád önfejű és csökönyös. azt nem tudja elfogadni most, hogy a dolgok teljesen másképp alakultak és alakulnak,int ahogyan ő azt elképzelte. azt képzelte, hogy majd kap egy nyámnyila szűzfiú vőjelöltet, akivel majd úgy viselkedhet, mint egy gyerekkel, kioktathatja és ugráltathatja a kis tapasztalatlan "kamaszt". Itt meg van egy "családapa", akit kénytelen egyenrangúként elfogadni, sőt "kénytelen" tisztelni is (fura ez a helyzet, mint Jane Austin-nél a Büszkeség és Balítélet-ben, amikor olyat mondat az írónő Mr.Darcy-val, hogy "saját józan ítélete ellenére"). Szóval anyád a benne dúló érzelmeket nem tudja elfogadni, azt, hogy ez a férfi nem hozzád, hanem őhozzá, az ő elképzeléseihez nem illik.
2016. jún. 17. 19:34
10/10 anonim válasza:
Nem biztos, hogy konkrétan a gyereke miatt nem kedvelik a srácot (főleg, ha a kislányt szeretik).
"Nem hozzám való." Ez a kijelentés sok dologra utalhat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!