Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Most akkor vega vagyok vagy...

Most akkor vega vagyok vagy mi ez?

Figyelt kérdés

Kb. 1 hónapja nem eszem húst..azért mert láttam ahogy megölnek egy malacot és eszméletlenül rosszul lettem h mit csinálnak azzal a szerencsétlen állattal...na szal az a lényeg h eszek sajtot,tejet,tojást mindneféle állati származékot ,mert ahhoz nem kell megölni az állatot h azt megehessem lekiismeret-furdalás nélkül...viszont húst egyátalán nem...ez vegaság?

és ha igen akkor egészséges ez ahhoz képest h 14 vagyok?...Köszi a válaszokat előre is...

2010. ápr. 11. 17:13
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
73%
Kedves kérdező, sose bánd, hogy az érzékenyebb típusba tartozol, azok közé, akik fogékonyak más élőlények szenvedései iránt, ráadásul teszel is valamit, ellentétben másokkal, aki sajnálkoznak, de azért felzabálják az állatokat. Fontos odafigyelni a változatos táplálkozásra, ennyi. Engem pl. mindig jóval fiatalabbnak néznek a koromnál, sokszor megdicsérik a bőrömet, ki tudja, talán a hústalanság miatt van ez. :)
2010. ápr. 14. 13:58
 22/34 anonim ***** válasza:
52%
Ez képmutatás, kislány. Azt hiszed, ha nem eszel húst, akkor kevesebb állatot ölnek meg. Elmondom, tévedsz.
2010. ápr. 14. 14:04
 23/34 anonim ***** válasza:
93%
Az emberek semmit sem csinálnak ingyen!Az öldöklést is csak addig folytatják,amíg megfizetik őket,erre pedig csak addig van pénz,amíg megveszi valaki a hullákat a boltban.Az emberiség évente 40milliárd állatot végez ki.Ennek a mészárlásnak felelősei,akik bármi módon támogatják azt. A konvenciókat igen nehéz elhagyni,de törekednünk kell,kutatni és követni a helyes irányt,ami az emberhez méltó!
2010. ápr. 14. 22:52
 24/34 anonim ***** válasza:
27%
Én támogatom a mészárlást :)
2010. ápr. 15. 13:11
 25/34 anonim ***** válasza:
44%

nem olvastam végig a vlaszokat,de ez nem vegaság,hanem veganság. Te vegan vagy (semmi állati eredetűt nem eszik). Én lakto-vega vok,csak tojást eszem. 3 hónapja semmi hús:)

Bár szerintem tejet sajtot nyugodtan ehetsz, mert azért nem megölték az állatot,csak megfejték:)

12,5L

2010. ápr. 16. 20:27
 26/34 anonim ***** válasza:
90%
ma 20:27! A kérdező eszik tejterméket és tojást,tehát nem vegán!
2010. ápr. 16. 23:21
 27/34 anonim ***** válasza:
90%
uhh tényleg elnéztem,gyorsan olvastam. bocsi,akk tényleg vega vagy
2010. ápr. 17. 08:03
 28/34 anonim ***** válasza:
93%

Én vegetáriánusnak mondanám. :)Úgy tudom, hogy vegák azok, akik semmi állati eredetű dolgot nem esznek, a vegetáriánusok meg húst nem.

Én hétéves korom óta vagyok vegetáriánus (6 éve), és egészséges vagyok. Biztos vagyok benne, hogy neked sem lesz bajod tőle.:)

2010. ápr. 18. 13:40
 29/34 anonim ***** válasza:
37%

A tojás amit megzabálsz,az is ugyanúgy a tyúkból jön és uyganolyan ocsmány köürülmények között tartják az állatokat,mint amiket levágnak.Szerintem ha egy 3*3 as ketrecben éled le az életed további 20 társaddal bezárva,az sajnálatra méltóbb mintha megölnének.Szóval hülye ,képmutató,városi liba vagy ,jól yírták előttem.

(én mindenevő vagyok)

2010. ápr. 18. 21:57
 30/34 anonim ***** válasza:
93%
Tojásból csak a házit,vagy a HU0,ill.HU1 bélyegzővel ellátottakat szabad megvenni!A többi szenvedő "tojógépektől" származik.A mélyalmos sem jó-csak jól hangzik!
2010. ápr. 18. 22:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!