Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Terhesen vegetáriánusnak...

Terhesen vegetáriánusnak lenni? Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
Vegetáriánus vagyok, amit a családom igen nehezen fogadott el, mert féltenek attól, hogy nem egészséges. Kicsit tartok tőle, mi lenne, ha terhes lennék, biztos mondanák, hogy megvonom a babától a fontos tápanyagokat stb. és egy kicsit én is félek ettől. De nem bírnám megenni a húst, sosem szerettem, még amikor nem voltam vega, akkor is csak a csirkemellet és a rántott "lapos" húst ettem meg, a többitől öklendeztem, undorodtam. Még nem mostanában fogok gyereket vállalni, de ha oda kerül a sor, akkor szeretnék neki mindent megadni, és persze a családdal sem szeretnék veszekedéseket. Milyen megoldást javasolnátok? Tejterméket és tojást eszem.

2016. máj. 27. 21:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

https://www.youtube.com/watch?v=YYH6jPmdjVQ

9:10-től ajánlom figyelmedbe :) Igaz itt vegán a hölgy, azonban remek példa ! :)

2016. máj. 29. 20:42
 12/14 anonim ***** válasza:
0%

"akik szerint a hús létfontosságú, hiszen régóta tény, hogy nem hogy nem létfontosságú, de kifejezetten káros is. "

forrást kérek arra, hogy káros!

2016. jún. 1. 23:24
 13/14 anonim válasza:
42%
Eszkimók? Viszont ha csak növényit eszel, abba nem haslz bele 40évesen :'/ Nem mondom hogy halálos, de csak azt enni igen. Ez elgondolkodtató sztem.
2016. jún. 2. 19:03
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

12-es válaszolónak : [link]

Hirtelen ezt találtam. Itt leír nagyon sok mindent. Természetesen rengetek kutatás van még ami alá támasztja a hús elhagyásának következményeit, hogyan hat az emberi szervezetre. Remélem tényleg érdeklődve kérdezted és nem csak elutasítóan. :)

2016. jún. 2. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!