Terhesen vegetáriánusnak lenni? Mit gondoltok erről?
Figyelt kérdés
Vegetáriánus vagyok, amit a családom igen nehezen fogadott el, mert féltenek attól, hogy nem egészséges. Kicsit tartok tőle, mi lenne, ha terhes lennék, biztos mondanák, hogy megvonom a babától a fontos tápanyagokat stb. és egy kicsit én is félek ettől. De nem bírnám megenni a húst, sosem szerettem, még amikor nem voltam vega, akkor is csak a csirkemellet és a rántott "lapos" húst ettem meg, a többitől öklendeztem, undorodtam. Még nem mostanában fogok gyereket vállalni, de ha oda kerül a sor, akkor szeretnék neki mindent megadni, és persze a családdal sem szeretnék veszekedéseket. Milyen megoldást javasolnátok? Tejterméket és tojást eszem.2016. máj. 27. 21:53
11/14 anonim válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=YYH6jPmdjVQ
9:10-től ajánlom figyelmedbe :) Igaz itt vegán a hölgy, azonban remek példa ! :)
12/14 anonim válasza:
"akik szerint a hús létfontosságú, hiszen régóta tény, hogy nem hogy nem létfontosságú, de kifejezetten káros is. "
forrást kérek arra, hogy káros!
13/14 anonim válasza:
Eszkimók? Viszont ha csak növényit eszel, abba nem haslz bele 40évesen :'/ Nem mondom hogy halálos, de csak azt enni igen. Ez elgondolkodtató sztem.
14/14 anonim válasza:
12-es válaszolónak : [link]
Hirtelen ezt találtam. Itt leír nagyon sok mindent. Természetesen rengetek kutatás van még ami alá támasztja a hús elhagyásának következményeit, hogyan hat az emberi szervezetre. Remélem tényleg érdeklődve kérdezted és nem csak elutasítóan. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!