Kb 1 hónapja nem fogyasztok húst, de családnak rendszeresen főzök. Azt vettem észre, hogy kicsit undorodom tőle, eddig nem éreztem büdösnek főzés közbe + férjem lehelletén is érzem a hús szagát. Veletek is volt ilyen?
Figyelt kérdés
2016. márc. 9. 11:13
11/15 anonim válasza:
Bocsi,pici off.
Én is undorom a hústól gyerek korom óta.
A nővérem világ életében húsimádó volt.
Amikor a második babáját várta,megundorodott a hústól. Megszült,pár hét és újra húsimádó volt.
12/15 anonim válasza:
Utolsó bár én nem szűltem, mégis előfordult ilyen. Volt időszak mikor nagyon nagyon kívántam, máskor pedig felfordult a gyomrom az "illatától".
13/15 anonim válasza:
Természetes..én is érzem a hűs szagát(nekem bűzét), kivéve a kolbászon..nehéz, de ne kell elkenődni, majd megszokod..
15/15 anonim válasza:
Én 6 éve pont emiatt lettem vegetáriánus. Ugyanúgy érzem a szagát, egyáltalán nem csillapodott. Ami elég kellemetlen, mert nem tudok a konyhában lenni, ha valaki húsos kaját főz a konyhában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!