Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Mit lehet tenni hogyha bunkó...

Mit lehet tenni hogyha bunkó egy pincér?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel étteremben voltunk, kértünk két hamburgert,és én megkérdeztem tök normálisan hogy lehetne e úgy hogy az egyikben nincs hús? Erre a pincér elkezdett bunkó módon gúnyolódva válaszolni hogy milyen már az amibe nincs hús? Mondtam neki hogy vegetáriánus vagyok. Kiröhögött és megkérdezte hogy és pufit kérsz egyáltalán vagy csak zöldséget?

Nem akartam én is bunkó lenni vele, mert barátnőm ismerőse is ott dolgozik,de legszívesebben felálltam volna és ott hagytam volna a helyet.

Mi ilyenkor a teendő? Szerintem nem helyes hogy egy pincér így viselkedjen egy vendéggel.

Megszoktam hogy mindenki ezzel piszkál hogy vega vagyok, de ez akkor is túl ment a határon.

2016. jan. 28. 06:43
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
100%
A pincér egy bunkó idióta volt, ilyen ne menjen vendéglátósnak! Én sem eszem húst, de mikor a Balatonnál eszünk hamburgeresnél a legnagyobb déli forgalomban, ezer éhes, bezsongott vevő közt vagyok egyetlen vega és a idegileg kifáradt büfés ember mégse tesz megjegyzést, de még csak pofákat se vág hozzá, mikor mondom, hogy 2 hambi lesz, de vega vagyok, úgyhogy az egyik húspogi nélkül, a másik 2 húspogival, hogy árban kijöjjön nekünk.
2016. febr. 1. 19:27
 32/38 anonim ***** válasza:
100%
Mit kell ezen annyit bonyolítani. Júúúj az nem is hamburger, hanem ilyen burger meg olyan burger, nehogymá. A pincér duplanullás volt, ahogy jónéhány itteni hozzászóló is!
2016. febr. 1. 21:32
 33/38 anonim ***** válasza:
85%
Én ott szoktam hagyni az ilyen pincéreket. Szerencsére eddig csak két ilyennel találkoztam. És akkor se az volt a baj, hogy én is vega vagyok, szimplán bunkók voltak. Eddig bármikor szó nélkül csináltak nekem vega kaját, hambit is. És engem piszkálni se szoktak. Lehet, hogy azért, mert én érdeklődésnek vagy aggódásnak veszem. Hozzáállás kérdése.
2016. febr. 5. 09:22
 34/38 anonim ***** válasza:
100%

bunkó volt a pincér, ott kellett volna hagyni, vagy panaszkönyv.

neki az a dolga, hogy kihozza, amit kérsz, ahogy valaki fentebb írta, ha citromlevet kérsz a kávédba, akkor azt. tökmindegy.

mellesleg, én étteremben is csináltam olyat, hogy mondtam, hogy ezt a kaját kérem, de ez meg az nélkül. nem csináltak belőle gondot.

2016. febr. 13. 20:15
 35/38 anonim válasza:
79%

én sem értettem soha hogy a vega miért kér hambit én sose kértem még eddig ( vega vagyok ) de még ha egy tök hülye kérdést is tettél volna fel (pedig nem) se tehette volna ezt

a fönöknél kell reklemálni utolag viszont nem érdemes de ha ujra mész oda persze vendég ként és megint bunkózik azonnal reklamálj én legalábbis így tenném

2016. febr. 23. 20:52
 36/38 A kérdező kommentje:
Miért ne kérhetnék hamburgert? Ez de hülyeség... a legtöbb helyen van külön Vega hambi. Más vega kaja nem volt, vagyis még ez se volt vega (de ezt már leírtam).
2016. febr. 24. 08:29
 37/38 anonim válasza:
31%
El kell küldeni a ku*va primitív anyjába.Egye a legyilkolt állatokat ő lelkiismerete szerint.A vásárlók könyvébe is írni és egy értékelést az oldalukon.
2022. aug. 10. 18:40
 38/38 anonim válasza:
65%
A húgyagyúakat lepontoztam!
2022. aug. 10. 18:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!