Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Hol lehet venni vegetáriánus...

Hol lehet venni vegetáriánus gumicukrot?

Figyelt kérdés

2016. jan. 27. 09:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Én a rossmannos bio gumicukorban láttam zselatint, direkt néztem.

A tescos "szalagos" cukrok vegánok, illetve az Aldiban van zselécukor, abban pektin a zselésítőanyag, ugyan vega logó nincs, de nem láttam benne kivetni valót.

A mülleres cukor drága,de nagyon finom. Néha az Aldiban is van a klasszikus vegán gumicukor. Picit ragadósabb, mint a zselatinos, de igazi gyümölcs van benne, úgyhogy nem túl egészségtelen :D :)

Ha nem zavar a méhvihasz, akkor a Lidlben az amerikai hetek alatt van jelly bean, az is fincsi.

2016. febr. 9. 02:27
 12/13 anonim ***** válasza:
Ja, és a mülleres asszem 600-650 Ft egy csomag :/ A Tescoban olcsó, ott 200 alatt van, illetve az aldis, amit írtam az 199 és nagy csomag. De az zselécukor ugye, nem gumicukor. Azt sajna nehéz találni :(
2016. febr. 9. 02:28
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ:) A Müllerbe találtam, de majd megnézem máshol is.
2016. febr. 10. 06:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!