Hol lehet venni vegetáriánus gumicukrot?
Figyelt kérdés
2016. jan. 27. 09:59
2/13 anonim válasza:
A müllerben tudsz venni;) Pict drága, azt hiszem több, mint 200 Ft, meg nincs benne valami túl sok, de mióta vegán vagyok néha-néha megengedem magamnak (vegán logós is) am nagyon finom <3
3/13 anonim válasza:
Kettes vagyok :) kedves elsõ, a gumicukrok többsége zselatint vagy glicerint tartalmaz, és ezek állati eredetüek,így nem mondhatóak se nem vegánnak, se nem vegetáriánusnak
4/13 anonim válasza:
Rossmannban is van, gondolom dm-ben is.
De egyébként meglepően sok sima gumicukor is pektinnel készül zselatin helyett, szerintem ha egy kicsit nagyobb választékú üzletben elkezded nézegeni az összetevőket, biztosan találsz ilyet.
5/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek <3 :) Meg fogom nézni, DM van legközelebb hozzám. :) Remélem találok, mert múltkor ettem és nagyon finom volt.^^
2016. jan. 27. 13:58
6/13 anonim válasza:
Van a Tescoban is vagy két fajta, a zselécukorban pedig egyébként sincs, azt is ehetsz.
7/13 anonim válasza:
Gumicukrot semmilyen formában nem vennék ;)
8/13 A kérdező kommentje:
Miért nem?
2016. febr. 3. 08:50
9/13 lencsefőzelék válasza:
Mert műkaja. Mert az egyik legegészségtelenebb "étel" a bolygón, gyakorlatilag méreg. Én is vega vagyok, de eszembe nem jutna gumicukrot venni, cukrot semmilyen formában nem használok. Az egészségtudatossághoz nálam ez is hozzátartozik, nem csak az, hogy kerülöm az állati fehérjéket.
10/13 A kérdező kommentje:
:'D Ok. Majd ha egészségesen szeretnék élni akkor nem fogok enni semmit. Mert amúgy jó is lenne, de hol lehet venni egészséges ételeket? Ja és nem keresek havi 500ezer ftot hogy bioboltba meg ilyen helyeken tudjak vásárolni. Az áruházakban vásárolható zöldségek meg gyümölcsök nem valami egészségesek.(Nyáron még meg is oldható nagyim kertjéből.)
Na mindegy, nem erről szeretnék vitatkozni most, mert én nem az egészség miatt nem eszek húst, hanem mert szeretem az állatokat. :)
2016. febr. 8. 08:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!