Fehérje porral érdemes pótolni a húsevést?
Figyelt kérdés
Van valami hátránya a húshoz képest?2015. dec. 4. 13:36
11/14 anonim válasza:
Sztem kéne enni húst és nem lenne semmi gondod. Ember... A hús finom bolond vagy? :/ A por az csak por nem is szerves... és abban hol az élvezet áhh
12/14 anonim válasza:
#11: Nem, a hús nem mindenkinek finom. Nekem némelyik az (nagyon kevés jöhet szóba), de rohadtul unalmas. Havi egyszer talán elmegy, de többször??? Isten ments. Odavagyok a lazacért, de minden évszakban enni durva lenne. S ez én vagyok, egy nem vega. Sokak undorodnak a hústól, nincs pénzük jóféle házira (a bolti ízetlen és erkölcsileg sem OK), vagy csak nem akarják enni, ha egyszer a világon semmi szükségük nincs rá. Mondjuk ez utóbbi csoport lazán megoldja a fehérjebevitelt máshogy (én pedig kvázi csak húsmentesen tudok megfelelő fehérjebevitelt összehozni :D hússal túl magas lesz).
13/14 A kérdező kommentje:
#11 nézz meg videókat a nagyüzemi állattartásról. úgy azért elég nehéz finoman enni, ha tudod milyen kín ennek az ára egy másik kis lényben.
kezdetnek:
2015. dec. 10. 20:01
14/14 anonim válasza:
Az igazsag az, hogy az emberek nagyon felnek a feherjehianytol, ami valojaban nem is letezik, hogyha az ember csak növenyi eredetu dolgokat eszik (gabona, huvelyes, olajos magvak, zöldsseg, gyumölcs) es nem ehezteti magat. Tehat en azt mondom, hogy a feherjepor hulyeseg, hogyha valtozatosan taplalkozol es eleget eszel. Ha megis nagyon felsz, hogy nem viszel be eleg feherjet, akkor figyelj oda, hogy sok huvelyest es gabonat egyel, illetve olajos magvakat mertekkel. De egyebkent mindenben van feherje, meg a zöldsegekben, gyumölcsökben is. Szoval ne aggodj, csak mindenböl eleget kell enni. Es ajanlom elolvasni ezt a könyvet: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!