Honnan érdemes vegetáriánus ebédet rendelni? Melyik ebédszállítótól? Tapasztalatok?
Ha KOMOLYAN vegetáriánus vagy, akkor nem rendelsz, hanem saját magad készítesz magadnak ebédet, csak akkor öesz tényleg olyan, ami az igényeidnek - állatok megölése nélkül - megfelel.
Ugyanis még a hivatalosan vegetáriánus ételekben is böven találhatók állati eredetü termékek (zsír, zselatin, stb).
Ha csak divat-vega vagy, akkor meg teljesen mindegy.
Ketteske, akkora butaságot írtál, mint ide Moszkva. A vegetáriánus ételszállítók nem használnak zsírt, zselatint, kármint, mert tisztában vannak vele, hogy ezek állati eredetűek. Anyám, borogass...
Kérdező, melyik városban élsz?
Nem vagyok divat vegetáriánus, nem tudom miért kell egy ilyen kérdésnél kötözködni. Ha annyira érdekel, jelenleg egyetemre járok és 9-től 10-11-éjfélig óráim vannak(gyakorlati) még hétvégén is, így nincs lehetőségem főzni, bármennyire is szeretnék, viszont szeretnék napi egyszer legalább főtt ételt enni. Ez akkora probléma?
Köszönöm annak, aki segíteni szeretne!
Budapesten lakom.
A kérdésre válaszolva én nem találkoztam olyan kifejezetten vega szállítóval, amivel maradéktalanul meg lettem volna elégedve, viszont a Pizza Piazzába nagyon beleszerelmesedtem.
Van nagyon sok olcsó köretük, amiket akkor rendelek, ha reggel kómásan munka előtt sikerül összedobnom egy salit.
Rengeteg finom krémlevesük van, top 3 a fűszeres ízű paradicsom leves (húsgolyó nélkül!!!), sárgadinnye krémleves valami 390 Ft-ért az abszolút befutó az eperkrémleves 100% gyümiből, közepén túrógombóccal, tetején reszelt mandulával...:)))
A pizzák között van egy vegetariana nevű, ami isteni, de néha variálok hogy az olcsó marghariára kérek extra feltéteket.
Ajánlom figyelmedbe a vega tortillát, igaz, nem felel meg a kritériumodnak, mert asszem 1000 fölött van, de akkora 4 fullra töltött (kukorica, Brokkoli, hagyma, gomba) bucit küldenek, hogy az uccsót folyton meghagyom uzsonnára vagy vacsorára.
Különben minden "alap" vegetáriánus étel megtalálható náluk, pl. rántott sajt, stb.
Illetve nem néznek hülyének ha egy salátáról/pizzáról lekérem a sonka/bacon/trallala feltétet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!