Érdemes növényi tejkészítőt vásárolnom?
Figyelt kérdés
Most kezdek áttérni vegánra és rátaláltam a növényi tejkészítőre.
Megéri az árát, hasznos, jó dolog egy ilyen?
Tudtok olcsó/nem olyan drága növényi tejkészítőt, használtra is kíváncsi lennék.
Köszönöm.
2011. jún. 7. 17:36
1/3 Loach válasza:
Lényegesen olcsóbban tudsz vele rizstejet előállítani mint amennyiért azt a boltbanvesztegeti, és ha nagyon komolyan gondolod, hogy áttérsz, akkor megéri, viszont: a bolti terméket kezelik, adott esetben édesítik, adnak hozzá ezt-azt, szal amit te nyersz ki (rizstejet) az nem lessz annyira finom...de hát ez ízlés kérdése. Keress vkit, akinek van, kóstold meg, hogy milyen az így előállított végtermék, és ha ízlik, vagy el tudod képzelni vele az életed, akkor vedd meg nyugodtan.hosszú távon behozza az árát.
2/3 Loach válasza:
Bocsi, azt még elfelejtettem: alapvetően csak a magvakat kell beletenni és vizet, aztán bekapcsolni, amior kész, visít. Árat most nem tudok, de megkérdezem otthon mennyi volt (kisöcsém galaktozémiás, ezért csak ilyen növényi eredetű tejet ihat->anyuéknak megérte beszerezni, ő ezzel a "tejjel"főz)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat. Nincs olyan ismerősöm akinek van ilyen.
40 ezer forintért találtam csak, de lehet, hogy ezt kérem majd szülinapomra:oDDDD
2011. jún. 15. 10:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!