Gyorsan elkészíthető ételeket miket tudtok? Egy hétre előre kellene vásárolnom a hozzávalókat!
Jövő héten naponta max. 1 órám lesz főzésre. Elég zsúfolt a hetem.
Kérlek adjatok ötleteket, miket készítsek. Olyan is jó - nagyon is jó - amit két napig is tudunk enni.
Olyan ételekre van szükségem, hogy holnap meg tudjam előre vásárolni a hozzávalókat, mert jövő vasárnap tudok legközelebb boltba menni.
Köszönöm
Bolognai spagetti - nagy adagban érdemes csinálni (én min. 1 kg húsból szoktam), mert tökéletes melegítve és fagyasztás után felolvasztva is, úgyhogy a maradék be a mélyhűtőbe, és már csak tésztát kell majd egyszer hozzá főzni, gyors ebéd vagy vacsora. :)
Aztán mézes-mustáros csirkemell, ez nincs 1 óra, és isteni.
Csirkecombot sütni, azt csak be kell dobni fűszerezés után a sütőbe és megsül magának.
bolognai nemrég volt, a mézes-mustáros csirke meg nem jön sajnos be nálunk
De a sült csirkecomb jó ötlet, ez jó lesz egynek! :)
Megy a zöld kezecske!
túrós tészta, káposztás tészta, mákos tészta persze nem mindet gondoltam 1 hétre :)
hamar kész a félkész rántott sajt, sült krumpli..
én a főzelékeket nagyon szeretem: paradicsomos káposzta főzelék+fasírt, vagy parajmártás törtkrumpli és valami maradék sült hús.
Nekem amúgy a leggyorsabb a fagyasztott töltött káposzta, anyukám szokta hozni, én meg előveszem a fagyóból és 30 perc alatt paradicsompürével felfőzöm és kész.
Írok párat,ami talán gyorsabban elkészül,és ha sokat csinálsz,több napra is elég.
borsóleves,krumplileves,gulyásleves,frankfurti leves,tojásos leves,paradicsomleves
rizsfelfújt,mákos tészta,túrós tészta,grízes tészta,fasírt,stefániasült,lasagne,rakott káposzta,paradicsomos húsgombóc,töltött paprika,csirkehúsból bármi,mert az gyorsan kész,túrógombóc
Köszönöm a sok hasznos hozzászólást.
Lesz egyszer krumplifőzelék és stefánia, aztán lesz sült csirkecomb valami gyors zöldséglevessel. A többin még gondolkodom. Húsmentes napnak lehet jó lesz tojásleves és rizsfelfújt.
gyümölcslevesek, zöldségkrémlevesek nagyon finomak.
sajtos-sonkás-tejfölös tészta.öntöttkifli, mákosguba,
egyszer egy pizzának is nekiállhatsz, nem több egy óránál az sem.
resztelt csirkemáj, rizzsel vagy krumplival.
rántva is nagyon finom a csirkemáj, este is bepaníroztatod,másnap frissen kisütve rizibizivel vagy petrezselymeskrumplival.
egyszer egy rántott, vagy sült halat is beiktathatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!