Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Gyorsan elkészíthető ételeket...

Gyorsan elkészíthető ételeket miket tudtok? Egy hétre előre kellene vásárolnom a hozzávalókat!

Figyelt kérdés

Jövő héten naponta max. 1 órám lesz főzésre. Elég zsúfolt a hetem.

Kérlek adjatok ötleteket, miket készítsek. Olyan is jó - nagyon is jó - amit két napig is tudunk enni.

Olyan ételekre van szükségem, hogy holnap meg tudjam előre vásárolni a hozzávalókat, mert jövő vasárnap tudok legközelebb boltba menni.

Köszönöm

2011. júl. 30. 15:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
63%

Aki a paprikás krumplit írta, nem tudom komolyan gondolta-e de azt szerintem borzasztó sokáig tart elkészíteni.

Én is szoktam ilyen helyzetben lenni, hogy egyszerűen nincs időm kaját csinálni. Az instant kaján nem gondolkodtál?

2011. júl. 30. 17:19
 12/16 anonim ***** válasza:

a paprikáskrumpli bőven kész egy óra, alatt pucolással, hagymavágással együtt.sőőőt szerintem egy óra sincs.

de , hát nem egyforma sebességgel ügyködünk a konyhában:))

2011. júl. 30. 17:51
 13/16 A kérdező kommentje:

Instant kajákat nem szeretem, párom pedig sok egyéb mást nem szeret (pl. a májat sem, paprikáskrumplit sem, a legtöbb főzeléket sem, krumplis meg káposztás tésztát sem), ezért nehéz. :(

A lecsó jó ötlet!

2011. júl. 30. 18:42
 14/16 anonim ***** válasza:

akkor elég nehéz lehet Neked egy ilyen válogatós pasi mellett...:))

Tegyél elé egy ételfutáros étlapot, válogasson kedvére,rendelje meg.

pár hét múlva, lehet, hogy jobban szeretné a Te főztödet.

2011. júl. 30. 18:59
 15/16 A kérdező kommentje:

Már csináltuk ezt, de nem tartott sokáig. Se a műkaja se a rendelős kaja nem megy nálunk, csak az én főztöm, vagy az Anyja főztje.

Másnál sem eszik szívesen.

2011. júl. 30. 19:01
 16/16 anonim ***** válasza:
tojásos nokedli,zöldbab főzelék,lecsó.
2011. júl. 30. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!