Gyorsan elkészíthető ételeket miket tudtok? Egy hétre előre kellene vásárolnom a hozzávalókat!
Jövő héten naponta max. 1 órám lesz főzésre. Elég zsúfolt a hetem.
Kérlek adjatok ötleteket, miket készítsek. Olyan is jó - nagyon is jó - amit két napig is tudunk enni.
Olyan ételekre van szükségem, hogy holnap meg tudjam előre vásárolni a hozzávalókat, mert jövő vasárnap tudok legközelebb boltba menni.
Köszönöm
Aki a paprikás krumplit írta, nem tudom komolyan gondolta-e de azt szerintem borzasztó sokáig tart elkészíteni.
Én is szoktam ilyen helyzetben lenni, hogy egyszerűen nincs időm kaját csinálni. Az instant kaján nem gondolkodtál?
a paprikáskrumpli bőven kész egy óra, alatt pucolással, hagymavágással együtt.sőőőt szerintem egy óra sincs.
de , hát nem egyforma sebességgel ügyködünk a konyhában:))
Instant kajákat nem szeretem, párom pedig sok egyéb mást nem szeret (pl. a májat sem, paprikáskrumplit sem, a legtöbb főzeléket sem, krumplis meg káposztás tésztát sem), ezért nehéz. :(
A lecsó jó ötlet!
akkor elég nehéz lehet Neked egy ilyen válogatós pasi mellett...:))
Tegyél elé egy ételfutáros étlapot, válogasson kedvére,rendelje meg.
pár hét múlva, lehet, hogy jobban szeretné a Te főztödet.
Már csináltuk ezt, de nem tartott sokáig. Se a műkaja se a rendelős kaja nem megy nálunk, csak az én főztöm, vagy az Anyja főztje.
Másnál sem eszik szívesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!