Aki ismeri az nVidia Geforce 410M videókártyát, tudna adni róla lerást, vagy megéri-e ilyen videókártyával felszerelt laptopot vásárolnom? A neten sehol nem találok róla adatokat.
M - mint Mobile, a teljesítményére ez már rá is nyomta a bélyegét.
azért nem találsz róla adatokat, mert:
Notebook nem játékra való!
Sajnos az Nvidia másképp nem tudja megérteni a vérpistikékkel, akik nem akarnak alienware-t venni, vagy apple macbook pro-t a játékokhoz.
A notebook arra való, amire használom, de mivel csak annyit találtam róla, hogy 1GB videoram, gondoltam több paramétere is van, de ilyen néven még a gyártó honlapján sem találtam róla semmit, és nem az "M" jelentésére lettem volna kiváncsi, mert azt tudtam.
Nem tudom, hogy a vérpistike rám vonatkozott-e, de nekem főleg programozásr kell a laptop, de az se baj, hogy ha szabdidőmben játszani is tudnék rajta
1 giga Vram? tudod a gyártónak 40 centbe kerül előállítania tömeggyártásos konstrukcióban, így nem csoda, hogy mindenbe beépítik.
amúgy hogy mekkora ramod van a textúrákhoz, az még édeskevés, nem ez határozza meg a gpu teljesítményét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!