Ha az ember vegetáriánus volt eredetileg, miért szokott rá a húsra?
A hegyes szemfogat a húsevők "magyarázzák".
Az ember a húst főzi, süti, vagy puhára pácolja, és utána eszi meg. Vagy ledarálja a tatár bifsztekhez.
Ergo, nincs szüksége hústépő fogakra.
Elképzelhető, hogy a barbár régi emberek valamikor ettek nyers húst, úgy ahogyan az állatok.
Bár, ez csak egy kényszeredett feltételezés, mert az ember finnyás. A nyers húsnak pocsék íze van, ha kóstoltad már.
A másik, hogy órákig rághatod és még mindig egy gombóc van a szádban, nem omlik szét.
Én is voltam húsevő. :)
Az embernek nem csak testi, de lelki, szellemi, és erkölcsi evolúciója is van.
Úgyhogy, fel kellene már hagyni a barbár szokásokkal és hagyományokkal.
Úgy látom, nem olvasta el mindenki, amit linkeltem.
A húsipar lassanként elárasztja a Földet szennyvízzel.
Nézd meg a Youtube-on a húsipar titkai című videó sorozatot!
Ha végig tudod nézni.
Mert a legtöbb embernek nem sikerül.
Könnyebb szemet hunyni, és úgy tenni, mintha nem is léteznének a borzalmak ebben a valóságban.
@Detvai Gyula
Az ember nem húsevő, hanem mindenevő. Ami azt jelenti, hogy húst IS eszik. Viszont a hús nem tévesztendő össze a "húsipari" termékekkel, uis. a legtöbb "húskészítmény" nem is nagyon látott húst, de ha mégis, akkor csak silány minőségű állati eredetű valamit, mindenféle vegyi anyaggal feltuningolva. Az olyan hússal, mi nem GMO, nem tápszerezett, agyoninjekciózott stb. állatokból származik, ill. utólag sem kutyulták mindenféle adalékanyaggal, semmi baj nincs. Legfeljebb nem szabad túlzásba vinni, mert az étrendünk nagy részét mindenképpen a növényi táplálékok kell képezzék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!