Mi lesz, ha egy vegetáriánus ember kajájába húst cempészek?
És utána miután megette elmondom, hogy "finom volt a húsos saláta? :D".
Megvernének?
Úgyis észreveszi
Hisztirohamot kap és agyonver.
Te mit szólnál hozzá ha az általad utált pl tököt rácsempészik a kedvenc pizzádra.
Hogy csempészel a kajájába húst? Milyen ételt képzeltél el amiben úgy gondolod hogy nem lenne feltűnő a hús?
Egy salátában pl. simán ki lehet szúrni.
Én húsevő vagyok, de szerintem ez olyan szemétség mintha mondjuk egy muszlimmal sertéshúst etetnél.
Hát hogy mit csinálna, az a vérmérsékletétől függ.
Lehet, hogy hamburger alapanyagot készítene belőled, de minimum az anyukádat nevezné éltes kéjhölgynek.
Az biztos, hogy nem ez a bevágódás legjobb módszere.
Hogy csempészem bele? Agyon fűszerezem, és leöntőm midnenféle szósszal.
Egy kis darabkát tuti simán megennének. Nem mikroszkóppal vizsgálják végig a kaját szerintem.
szerintem ez egy nagyon szemét dolog lenne..
nem igaz, hogy nem lehet tiszteletben tartani egymás döntését.. ha úgy döntött, hogy nem eszik húst, akkor ne piszkáld már szerencsétlent..
arról nem is beszélve, hogy végighányhat 1-2 napot.. vagy hasmenése lehet.. ha eléggé érzékeny a gyomra, akkor akár 1-2 falattól is..
Agyonfűszerezed meg leöntöd mindenféle szósszal. De ha olyan icipici, akkor az a kis húscafat - mert hogy az lesz, ha olyan kicsit raksz bele egy rosszízű kis maszatnak fog tűnni amit így is úgy is félrekotor az ételéből.
Te hány éves 9? 10? Nagyon gyerekes a felfogásod. Jó lesz, ha elkezdődik az iskola!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!