Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Mi lesz, ha egy vegetáriánus...

Mi lesz, ha egy vegetáriánus ember kajájába húst cempészek?

Figyelt kérdés

És utána miután megette elmondom, hogy "finom volt a húsos saláta? :D".

Megvernének?

2013. aug. 27. 12:26
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
84%
Ez tényleg szemét dolog lenne . Nem egy olyan dologról van szó,hogy jajj ,nem kóstolta meg még,de azt mondja,hogy nem szereti.Próbáljuk ki....Vagy jajj még nem evett nyúlhúst,odaadjuk neki ,megeszi és utána mondjuk meg mi volt.. Ha nem eszik húst az az ő döntése,el kell fogadni!
2013. aug. 27. 14:04
 12/24 anonim ***** válasza:
83%

Kérdező, izgulsz már az isi miatt? Ofő néni szigorú a fizikán?

Amúgy a zseniális terved elbukna. Ha valaki állatvédelmi okokból vegetariánus, akkor mindent megtesz, hogy ne egyen húst, de idiótákkal, mint te nem tud mit kezdeni. Nem szándékosan enné meg, így nem is szánt szándékkal ártana az állatnak sem, morális gondja nem származna ebből.

Maximum téged felpofoz, mert HA ismersz is ilyen személyt (ami kétséges), garantáltan valami felnőtt rokonodról volna szó, aki boldogan verne meg téged. Megérdemelnéd.

2013. aug. 27. 16:04
 13/24 anonim ***** válasza:
90%
Remélhetőleg az illető úgy pofán b*sz, hogy Föld körüli pályára állsz. Keress magadnak valami hasznos elfoglaltságot.
2013. aug. 27. 18:44
 14/24 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem vicces ötlet :DDD

De én rettentő gonosz vagyok, hehe >:D

2013. aug. 28. 12:49
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Én válaszul belesz.rnék a szendvicsbe amivel megkínállak, aztán még meg is veretnélek a bátyámmal.
2013. aug. 28. 13:03
 16/24 anonim válasza:
100%
Szerintem tartsd tiszteletben,hogy ő nem szeretne húst enni. Szerintem ő sem próbál rád tukmálni alattomosan pl. spenótot csak mert nem szereted ;)
2013. aug. 31. 17:30
 17/24 anonim ***** válasza:
27%
Off: A nagyapám utálta a hagymát, sohasem engedte öreganyámnak, hogy tegyen pl. a levesbe. Viszont, ha nem látta, agyondícsérte, hogy milyen finom az ebéd.
2013. szept. 5. 13:16
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Hááát én nem javasolná, tiszteletben kéne tartani egymás étkezési szokásait bármilyen furcsák is...
2013. szept. 5. 19:00
 19/24 anonim válasza:
100%

Nos mi történt? Megcsináltad?

Ha megtetted nagyon remélem hogy úgy felpofozott hogy sírtál.

2013. szept. 11. 15:14
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Én például tudomásul venném hogy egy bunkó fsz vagy és nem állnék veled soha többé szóba. Ha mondjuk 10 év múlva felfognád, mekkora szemét voltál, megbánnád, és meg akarnál kinálni egy TÉNYLEG vega kajával, akkor se fogadnám el tőled, mert már nem biznék benned. Röhögj csak, hogy mekkora poéngyáros vagy. Szerintem csak ennyi lenne.

Vagy ha nagyon berágnék rád, akkor én meg szrt kevernék a kajádba, és elmondanám utólag, hogy mit ettél -- csak hogy te is érezd a törődést...

2013. szept. 12. 21:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!