Mi lesz, ha egy vegetáriánus ember kajájába húst cempészek?
Figyelt kérdés
És utána miután megette elmondom, hogy "finom volt a húsos saláta? :D".
Megvernének?
2013. aug. 27. 12:26
21/24 anonim válasza:
Na jó, durva voltam.
Akkor fogalmazzunk így:
Egy eléggé tudatosan vega (ugyebár nyilvánvaló okokból) nem fogad el ételt idegentől. Barátaitól talán igen, viszont az is elég nyilvánvaló, hogy neked meg nincsenek vega barátaid.
22/24 anonim válasza:
23/24 anonim válasza:
szia, mivel még gyerek vagy finom leszek. mint vega írom le a véleményemet. ha ezt vki olyan tenné velem aki számít nekem, SOHA többet nem állnék vele szóba, nem azért mert megettem egy falat húst amitől semmi bajom nem lesz stb, hanem mert nem tartotta tiszteletben az én életfelfogásomat. én nem a "szegény boci levágják" elv miatt nem eszem húst, de az ok talán még neked nem is fontos és nem is lenne érthető, de mindegy. ha vki aki mondjuk csak egy barát barátja vagy bárki egyszerűen otthagynám a kaját miután kiszúrom a húst és hidd el egy igazi vega, aki nem divatvega az kiszúrja egy falat után de lehet hogy illatra is...én utóbbi vagyok tehetnél arra bármi szószt, mindemellett elkönyvelném egy ősbaromnak az illetőt...de meg nem verném mert akkor én is ugyanolyan tapló lennék mint az illető...az élet úgyis visszaadja mindenkinek azokat a dolgokat mikor árt vkinek és ha szerencsések vagyunk akkor láthatjuk is...
24/24 anonim válasza:
én pl. beleköpnék a kajádba. úgyse veszed észre, tök poén, és utána elmondom, hogy finom volt a beleköpött leves?
esetleg belepisilnék. megérdemelnéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!