Szeerinted melyik főtt étel az, amit szinte minden magyar, nem vegetáriánus ember szeret?
töltött káposzta
paprikás krumpli
húsleves
rakott ételek
babgulyás
Paprikás csirke
Rántott hús
Babgulyás
palacsinta
Töltött káposzta
a babgulyás szerintem nem nyerő, azt régen sem ettem meg (illetve a minap volt egy ilyen kérdés, hogy mi a legrosszabb étel, ott elég sokan írtuk a babot)
a rántott húst pedig ugyan szinte mindenki megeszi, de talán csak azért, mert megszokod, hogy vasárnap nagyon sokszor az van
egyébként nem tudom, mi az az étel, amit mindenki szeret (már csak azért sem, mert lehet, hogy ha más készíti el az adott ételt, akkor már szereted, de aki addig főzte, az nem tudta úgy ízesíteni - nehéz kérdés)
apukám nem szereti a rakott krumplit (külön-külön megeszi az alkatrészeit, de amikor készen van, nem lehet rávenni...)
a csirkepaprikáááááááás!
a rántott karfioool vagy a karfiollevees! :) nyami
Szerintem is a rántott hús körettel és a palacsinta,bár én olyat is ismerek,aki nem szereti a palacsintát. (Hogy lehet a palacsintát nem szeretni???)
Talán még a sertéspörköltet sorolnám ide,azt,ami sovány húsból készül.
Más nem nagyon jut eszembe,mert egy csomó étel,amit felsorolnék,sokaknak valami miatt nem nyerő. Pl. lángos-sokan túl nehéz ételnek tartják,és néhol tocsog az olajban,de nyami,én imádom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!