Én, mint becsületes magyar ember, miért nem kérhetek menedékjogot, holott, olyanok, akikkel csak a probléma van, simán kapnak (pl. Kanadába)?
Ha EU-ba még útlevél sem kell, nehogy menedékjog. Oda mész, ahova akarsz, azt csinálsz, amit akarsz.
Miért pont Kanada?
Mert Magyarország nem az a hely,ahonnan menekülnöd kell.
Sem háború nincs, és politika miatt sem akarnak bebörtönözni.
A becsületes magyar emberek boldogulnak Magyarországon és nem kuncsorognak menekült státuszért sehol.
Egyelőre nincs diktatúra , éhínség, etnikai tisztogatások sincsennek még.Sőt még dolgozni se fontos , mert jön a segíjj és a betegnygdíjj.
Még az sincs ,hogy mi elől menekülj.
Hacsak nem a munkának nevezett sokak számára kellemetlen időtöltéssel vannak problémáid.
Utolsótól kérdezném,hogy te melyik Magyarországon élsz???
Itt pont a becsületes emberek nem tudnak boldogulni(tisztelet a kivételnek)és nem a munkával van bajom,hiszen amint befejeztem tanulmányaimat egyből elkezdtem dolgozni és nem is hagytam abba,amíg rajtam állt a dolog!
Sajnos a 30-as éveim végére (diplomával,nyelvvizsgával,2 gyerekkel) nincs munkám! Pedig nem büdös a munka!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!