Én, mint becsületes magyar ember, miért nem kérhetek menedékjogot, holott, olyanok, akikkel csak a probléma van, simán kapnak (pl. Kanadába)?
Figyelt kérdés
2012. febr. 3. 10:06
11/17 A kérdező kommentje:
angol-középfok
2012. febr. 3. 21:39
12/17 anonim válasza:
Igen, az gáz, mert Európában azzal nem sokra mész. Talán Angliában kellene próbálkoznod, vagy, ha az nem jön be, akkor nagyon egyszerű munkát találsz Hollandiában, vagy Norvégiában is, ahova elég az angol.
13/17 anonim válasza:
Egyébként a kérdésre válaszolva, az elmúlt 20 úgy működött a dolog, hogy amikor meg akarták zsarolni valamivel Magyarországot, akkor Torontóban elfogadták 50 cigány menekültkérelmét, bekerült az újságba, botrány lett, a többi cigányt hazazavarták.
15/17 anonim válasza:
A fehér ember kitalálta a rasszizmust és a fagyi most visszanyalt.A világba sehol sem kíváncsiak a fehér emberre pláne ha Európából jön.A pakisztáni,indiai,cigány,fekete mindenhol kap munkát,letelepedést mert tud hivatkozni arra,hogy üldöztetve van a saját országában.Az más kérdés,hogy senki nem üldöz senkit de hivatkozási alapnak tökéletes és a befogadó országokban ezt a nemzetközi törvények alapján,kötelességük elfogadni.Ezt ki is használják rendesen.Mivel,hogy egy "demokratikusnak" nevezett banánköztársaságban élünk,ráadásul fehér a bőrünk színe így a büdös életben sem fogunk egyetlen országban menekült státuszt kapni.Erre akkor lenne esélyünk,ha a nyugat elismerné a demokráciás hazugság felbomlását a nép lőne az utcán és hullák borítanák a Rákóczi utat.De amíg ez nem következik be addig marad az itthoni kellemes munkanélküliség,éhezés,kilátástalanság.
16/17 anonim válasza:
Kimehetsz dolgozni külföldre, de minek kellene menekült státusz?
Az teljesen másra való, és minket nem illet meg, teljesen objektív okokból: nem állnak fenn a feltételei.
17/17 anonim válasza:
A menekült státusz velejárója,hogy keresnek neked munkát amit magadtól nem találsz max szerencsés esetben.Az unión belül csak akkor ha valamilyen szakterületen kiemelkedő vagy,de egyszerűbb,hétköznapi munkát már nem kapsz olyan telített a piac és ha nincs kint ismerősöd aki segít,véged.Vagy annyi tőkéd,hogy kivárd még alakul valami.Feltételezem a kérdező megélhetési okok miatt szeretné elhagyni az országot.Kanadában az USA-ban,Ausztráliában rengeteg munka van,de ott csak menekültként van esélyed mert simán a büdös életben nem kapod meg a munkavállalóit.Én Kanadában voltam és dolgoztam,sajnos feketén.Beadtam a kérelmet a hivatalos munkavállalásra.De közben lejárt a vízumom.Szerettem volna tisztességesen dolgozni,élni,letelepedni.Nem úgy mint mások akik kimennek lopni,csalni és mégis megkapják a státuszt mondván őket üldözik.Fél év után úgy b...tak ki mint a macskát szarni,mondván én nem tartozom a menekült fogalomba(fehér vagyok)és a biztos,tisztességes munkahelyemről hazatoloncoltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!