Nem dávid kérdése:
Hogy hátráltatja egy olyan ember a magyar alkotmányt az unioba aki nem is olvasta el?
Figyelt kérdés
2012. jan. 30. 22:05
1/10 anonim válasza:
Itt már régóta nem az alkotmány a vita tárgya, hanem a magyar baloldal bukása fáj nekik. Nem bírják elviselni, a jobboldali kormányt. A politikusok mindenhol hülyék...
2/10 anonim válasza:
Most akkor mit is akartál megkérdezni? Vigyázz, becsapós a kérdés!
3/10 anonim válasza:
Honnan tudod,hogy nem olvasta el? Külföldön többen olvasták és ismerik az újságírók és politikusok,mint itthon az emberek.
Ott nem szokás kritizálni semmit,amit nem ismernek eléggé.
4/10 anonim válasza:
"Ott nem szokás kritizálni semmit,amit nem ismernek eléggé."
Azért ott is bőven kéz mos kezecskét.
5/10 anonim válasza:
0% na jól van éljetek csak a jó kis GYK-s álomvilágotokban!
6/10 anonim válasza:
"a magyar baloldal bukása fáj nekik"
Aztán ki a fenének fáj?
7/10 tetro válasza:
Szeretnék válaszolni a kérdésre. Valaki lefordítaná, vagy elemezné nekem a mondatot, mert nem értem mi a kérdés. Látom többen válaszoltatok, tőletek kérdezem, mit jelent az, hogy hátráltatja az alkotmányt az unioba?
8/10 anonim válasza:
"Aztán ki a fenének fáj?"
Az EU-s baloldalnak. Nincs már a haver, akin keresztül ki lehet árusítani az országot.
9/10 Andizsuzsi válasza:
Én is tudnék kérdezni. Hogy szavazhat a parlamentben egy képviselő olyan törvényjavaslatról, amit el sem olvasott?
10/10 anonim válasza:
Lehet, hogy én vagyok szellemi fogyatékos, de én sem tudom értelmezni a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!