Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért ilyen vérgőzösek egyes...

Miért ilyen vérgőzösek egyes magyar emberek?

Figyelt kérdés
Sokan itt agitálnak, hogy vissza kellene vezetni a halálbüntetést, kinyírni a homokosokat, a multikulti híveit, a cigányokat, zsidókat vagy egyszerűen csak azokat, akik más véleményen vannak. Környező országokat támadnának meg, ártatlanokat gyilkolnának. Honnan ez az indulat? Nem félnek, hogy náluk is vannak radikálisabbak és számukra ők lesznek a "célpont"? Mi jó származhat ilyen nagy gyűlöletből?
2012. jan. 26. 08:13
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
55%

Ezek az emberek nem tudnak komplex rendszerekben gondolkodni, csak szajkózzák azt, amit a kurucinfón, vagy a barikádon olvastak. Mégis mit vársz tőlük? Hülyék mindig voltak, és lesznek is.

Egyébként is általában azok osztják legjobban az észt, akiknek lövésük sincs a témáról.

2012. jan. 26. 08:33
 2/23 anonim ***** válasza:
82%

Emese kapsz majd ezektől "az igaz magyaroktól", hogy milyen hazaáruló, stb. vagy, hogy te se akarsz mindenkit kiirtani, aki egy kicsit is nem ősmagyar.

Egyébként teljesen igazad van, ezeknél mindenre a balhé a megoldás, és az általad említetteken kívül minden más ballib, magyargyűlölő média.

2012. jan. 26. 08:46
 3/23 Antimod ***** válasza:
73%

"Honnan ez az indulat?"

Elbaltázták a rendszerváltást, egy szűk réteg megszedte magát, és most rajtunk uralkodik. Ezen kívül még az ország megfelelő vezetésére is képtelenek, aminek most az átlagemberek fizetik meg az árát.

Innen van az indulat, és ez mindenkinél másképpen realizálódik.

Üdv!

Leftlegged Player :)

2012. jan. 26. 08:49
 4/23 anonim ***** válasza:
14%

Persze van néhány hasonló, de szerintem nagyok kevesen.

De ne hogy azt hidd hogy a másikoldal annyira egyszerű!

Egyszerű gzdasági összefüggéseket nemártő értelmiség azért elég veszélyes.

Nem érti:

Hogy a kermúltik gyakorlatilag minden besőfogyasztás növekedést kioltanak a 60% os lefedettségüknek köszönhetően.

Vagy:

Mivel a termelő nyugati muktik nem a magyar piacra termelnek, ezért a magyar emberek fogyasztása nem hatja meg őket, nem törekednek egyensúlyra, így nincs alkú pozíciónk.

Ezek elemi dolgok, amik az egész gazdaságunkra mély hatással vannak, és gyakorlatilag ennek köszönhetjük hogy 22 éve a reálberek nem emelkedtek. Illetve évi 0,9% ot.

Amiből ha levonjuk a vámok eltörléséből származó árcsökkenések hatását, akkor éppen semmi nem marad.

Talán ezeket meg a másik tábornak kellene valahogy megérteni!

2012. jan. 26. 09:15
 5/23 anonim ***** válasza:
74%
Hopp, és meg is érkezett az első wannabe közgazdászunk. Köszönjük a kimerítő, és kellően félművelt választ... :D
2012. jan. 26. 09:18
 6/23 anonim ***** válasza:
86%
A magyarok vhol mindig is ilyenek voltak, ha rosszul ment nekik, akkor kerestek egy bűnbakot, és kiadták a dühöket. A másik része a dolognak az, h sokan nehezen tudnak megélni, ezért frusztráltak és idegbetegek, és ezért másokon vezetik le a dühüket.
2012. jan. 26. 09:21
 7/23 anonim ***** válasza:
38%

""Imadlakemese válasza:

Hopp, és meg is érkezett az első wannabe közgazdászunk. Köszönjük a kimerítő, és kellően félművelt választ... :D

Felesleges hoppognod meg személyeskedned, hiszen nem válaszolsz magára a felvetésre.

Miértnem érvelsz hogy nincs igazam, és miért titulálsz?

Szerinted ezzel az akcentussal jobb vagy, mint akiket kritizálsz?

SEMMIVEL!

2012. jan. 26. 09:22
 8/23 anonim ***** válasza:
68%
crem001, te biztos, hogy erre a kérdésre akartál válaszolni?
2012. jan. 26. 09:22
 9/23 anonim ***** válasza:
77%

#7: nézz utána az "AKCENTUS" szó jelentésének. LOL :DDD

Amúgy már reagáltam más kérdéseknél, amiket vagy te, vagy valami más IQ-bajnok tett fel ebben a témában. Nem fogom újra leírni.

2012. jan. 26. 09:26
 10/23 anonim ***** válasza:
22%

""crem001, te biztos, hogy erre a kérdésre akartál válaszolni?

Igen, de a magam módján.

Ha valaki jár itt gyakran és olvasgat, az tudja hogy Jobbikos vagyok. De soha nem zsidózom meg cigányozom, a homárok meg végképp nem érdekelnek. A Jobbikosok túlnyomó többsége, sőt szerintem a 90% a ma már ilyen.

Egy 700e res biztos szavazótáborral rendelkező középpárt ahol minden akcentus megtalálható. Pont úgy mint bármely más párt esetén. Vannak barmok mindenhól, és ez nem is baj mert így kerek a világ. De a hasonló kérdések 99% provakatív jellegű, és nem veszi figyelembe a mai magyar valóságot. Ha valami értelmeset írok, mert nem akarok belemenni az értelmetlen kissebbségi vitákba, akkor én vagyok akit egyből leszellemifogyatékosoz valaki, aki csak hőtőngeni akar a maga liberális formájával.

Igen, bővebben írok! Mert így leszűkítem a támadási felületet.

Persze amit én írok arra soha nem jön csak személyeskedés.

"és én vagyok a barbár"

2012. jan. 26. 09:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!