Mire jó a vegán életmód?
Figyelt kérdés
Az nem kínzás, nem igaz? Mármint nem ölik meg az állatokat, azzal, hogy tejet fejnek. Akkor miért nem elég nekik a vegetarianizmus?2015. júl. 21. 02:48
11/12 Andizsuzsi válasza:
Lencsefőzelék! Teljesen felesleges engem győzködnöd. Tettem egy semleges megállapítást, ami megállja a helyét és nem minősítettem.
12/12 anonim válasza:
A cukorbetegeknek és sok más egyéb esetben viszont a ketogén diéta jó, ha már itt tartunk. Bár szerintem nem kicsit nem mindegy, mit eszik alatta az ember. A tej speciel kiesik, a tejtermékek közül is inkább a zsírosak s alacsonyabb laktóz tartalmúak maradnak, ami azért valami :)
Persze a tipikus szénhidrátdús, zsírszegény étrenden levő bigottabb vegánok mindig elmondják, hogy a sok cukor a legjobb mindenre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!