Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Hogy nevezik azokat akik...

Hogy nevezik azokat akik elítélik az állatok megölését, de szintén fogysztanak húst?

Figyelt kérdés

2015. márc. 7. 20:32
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
79%

"...ahogyan tárolják az állatokat a nagyüzemekben inkább azzal segítenek nekik az emberek, hogy megölik őket..."

Nem, inkább azzal segítenének az emberek, ha nem vennék meg a belőlük készült termékeket, és akkor nem is tartanák őket.

Jobb inkább meg sem születniük, mint összezsúfolva, napfény, fű nélkül, szaros-hugyos betonpadlón tömegtakarmányt zabálva vegetálni, hogy pár hónap múlva kínhalált haljanak egy vágóhídon.

Nekem elhiheted, azután lettem vegetáriánus, aztán vegán, hogy ott dolgoztam. Az ember ott vagy alkoholista lesz, mert nem bírja, vagy lelép. Csak mese, hogy mindig sikerül a kábítás, és nem éreznek semmit.

2015. márc. 11. 16:12
 22/24 anonim ***** válasza:
47%

Répa gyilkosok !! kitépni szegény béby répát ,a földből,miközben síkit drága lelkem!!

Vagy,.. elevenen megfőzni szegény mini kukoricát, mindenféle érzéstelenítés nélkül !!! Hát még nem is élt az a szerencsétlen pára ,és már eltávozik szegényke az örök vadász mezőkre!!

Hát van nektek szívetek... vegák..?

2015. márc. 11. 16:23
 23/24 Csutorás Zoltán válasza:
28%

Buddhisták.

A mi érdekünkben,kérésünkre nem szabad állatot feláldozni,azonban,ha már egyébként is feláldozták,és nincs ilyen külön fogadalmunk,nem vagyunk szerzetesek például,ehetünk belőle.

Ez nem képmutatás,mert tevékeny életünk miatt,mint nehéz fizikai munka,sport,nem elég a vega táplálék.

2015. márc. 14. 08:31
 24/24 Celtix ***** válasza:
69%

A csirket, birkat/kecsket, tehenet/disznot azert tartja az ember, hogy megegye. Ha gondolod, ki is eresztheted a szabadba, kivancsi vagyok, mennyi ideig lesz eletkepes (talal taplalekot, nem eszi meg az erosebb, tud elleni, stb)

Elitelem, ha egy allatot (pl. nutria) csak a szoreert (vagy barmi hasonlo okbol) tartanak, de nem itelem el, ha mindenet feldolgozzak (pl. nagyszuleim a csirket/kacsat vagy a disznot).

Legidosebb unokakent hiaba iteltem volna el, akkor is fognom kellett a hatso labat a disznonak, mikozben nagybatyam vagy nagyapam ledofte. Ez van, nem kell neki orulni, de el kell viselni. Az ember megertette, miert tortenik.

Mondjuk, a nagyuzemi allattartas tenyleg egy mocskos dolog, ezert igyekszem piacon vasarolni. Nincs ra garancia, hogy ott normalis korulmenyek kozott eltek az allatok, de legalabb remenykedni lehet benne.

2015. márc. 22. 09:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!