Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Hogy nevezik azokat akik...

Hogy nevezik azokat akik elítélik az állatok megölését, de szintén fogysztanak húst?

Figyelt kérdés

2015. márc. 7. 20:32
1 2 3
 11/24 nurmel válasza:
50%
Nekünk vannak állataink, nem egyet saját magam vágtam le. A kínzásnak én is ellenzője vagyok, de mivel az ember mindenevő, így szüksége van állati eredetű fehérjékre is. Mellesleg vannak humánus módszerek, amikkel minimalizálni lehet a szenvedésüket. Pusztán azért meg nem enni valamit, mert az meghal, na az képmutatás. A zöldségek ugyanúgy élnek, és azt mondani erre, hogy azok nem éreznek fájdalmat oltári nagy marhaság.
2015. márc. 10. 11:07
 12/24 anonim ***** válasza:
2015. márc. 10. 11:34
 13/24 anonim ***** válasza:
61%

11.07

A "növények is éreznek" dologgal jönni butaság...vagyis akkor úgy kérdezem, melyik szenved jobban amikor kettévágod, egy csirke vagy egy répa?

2015. márc. 10. 22:38
 14/24 anonim ***** válasza:
50%
szerintem mindekettő ugyanannyira szenved. ha éppen vágod el a tyúk torkát akkor látod, hogy szenvedne? én nem láttam, épp úgy ahogy egy répán sem. ergó az, hogy élettanilag eképp hasonlítod nem jelenti azt, hogy igazad is van.
2015. márc. 10. 23:34
 15/24 anonim ***** válasza:
48%

A répa termesztésénél szenved a pocok, a répalégy, levéltetű amit lemérgeztek.

Na meg az a krumplibogár, ami éhenhal a répaföldön.

Az a sertés, amit iparszerűen tartanak, és a trágyáját a répa földjébe szántanak...

Az a laborpatkány, nyúl, zebradánió... amin a répa növényvédőszer mérgezését vizsgálták.

Miért nem képesek egyesek fölérni ésszel a tápláléklánc (a világ) működését?

2015. márc. 10. 23:48
 16/24 anonim ***** válasza:
52%
Az is képmutatás, ha ti mint vegyes táplálkozásúak a növénytermesztés közben elpusztult állatokat sajnáljátok. Hiszen ti is esztek növényeket, ráadásul sokkal többet ha úgy vesszük, mert a haszonállatokat, amiknek a húsát, tejét, tojását eszitek rengeteg gabonával, szójával stb. etetik hosszú időn keresztül. Szóval le lehet állni a kötekedéssel, mert nem jogos. Akkor papoljatok, ha ti fényevők lesztek. A vegánok még így is kevesebb állat haláláért felelősek, mint egy mindent evő, akit ne érdekel semmi, csak zabálhasson.
2015. márc. 11. 08:58
 17/24 anonim ***** válasza:
70%

"Az is képmutatás, ha ti mint vegyes táplálkozásúak a növénytermesztés közben elpusztult állatokat sajnáljátok."

Segítek: nem sajnálom kicsit sem.

Csak elég naiv elképzelés, hogy egy állat élete sem szárad a vegánok lelkén.

2015. márc. 11. 10:21
 18/24 anonim ***** válasza:
92%

"...elég naiv elképzelés, hogy egy állat élete sem szárad a vegánok lelkén...."

Ezt nem is állította senki. De legalább megpróbálnak minél kevesebbet ártani.

2015. márc. 11. 12:34
 19/24 anonim ***** válasza:
52%
ahogyan tárolják az állatokat a nagyüzemekben inkább azzal segítenek nekik az emberek, hogy megölik őket...
2015. márc. 11. 12:57
 20/24 anonim ***** válasza:
52%
kannibálok
2015. márc. 11. 13:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!