Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Hogy nevezik azokat akik...

Hogy nevezik azokat akik elítélik az állatok megölését, de szintén fogysztanak húst?

Figyelt kérdés

2015. márc. 7. 20:32
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
68%
Képmutatónak?
2015. márc. 7. 20:49
 2/24 anonim ***** válasza:
63%
Csatlakozom az egyeshez.
2015. márc. 7. 21:18
 3/24 anonim ***** válasza:
69%
És álszentnek.
2015. márc. 7. 22:28
 4/24 anonim ***** válasza:
25%

én elítélem az állatok megölését amíg előttem csinálják(vagy nekem kell végrehajtanom a tettet) amúgy meg nincs is finomabb egy kis husinál

valahogy nincs gyomrom megölni, feldarabolni őket, de nem tartom magam képmutatónak

2015. márc. 8. 02:22
 5/24 anonim ***** válasza:
60%
Ne legyetek ennyire szigorúak! Nézzük onnan, hogy már legalább elítélik az állatok kínzását és leöldösését! Talán fejlődésben vannak gondolatilag és nemsokára eljutnak oda, hogy vegetáriánussá, vagy rögtön vegánná váljanak. Bíztassuk őket, hogy gyakorlatba is ültessék át az elveiket!
2015. márc. 8. 10:19
 6/24 anonim ***** válasza:
80%

Utolsó!

A legtöbb ember sajnos nem jut el odáig, hogy a gondolatot átültesse a gyakorlatba ergo vega legyen. Megelégszenek a "jajjszegénycsirkebiztossokatszenvedettdeneménvágtamlenem énvagyokahibás" szemlélettel. Nekik elég a sajnálkozás, de az állatoknak nem, ők semmire nem mennek vele. Egykor én is ilyen voltam, sz.rul esett ellenállnom a virslinek meg a milánióinak, de életem legjobb döntése volt h vega lettem. / Utolsó: erre nincs külön kifejezés, ugyanis míg megeszed a húst, nincs jelentősége, hogy milyen érzés van benned míg eszed. Leveszed a polcról, ezzel támogatod a mészárlást. "Ne csak sajnálkozz, tegyél valamit!"

2015. márc. 8. 14:32
 7/24 A kérdező kommentje:
sajnos én még elég fiatal vagyok, ezért fontos a szervezetemnek a hús.
2015. márc. 9. 16:38
 8/24 anonim ***** válasza:
58%
Én nem ítélem el az állatok megölését, csak sajnálom szegényeket. Akár puszta kézzel verném agyon a disznót a rántott hús érdekében amúgy. De attól még sajnálom.
2015. márc. 9. 17:33
 9/24 anonim ***** válasza:
59%
Városiak. :)
2015. márc. 9. 19:39
 10/24 anonim ***** válasza:
60%

korlátoltak

/dögevők: volt egy angol műsor, amiben egy koma az elütött állatokat gyűjtötte, ette/

2015. márc. 10. 05:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!