Vegetáriánus vendégemnek mit készítsek amivel meg tudom kínálni ha ebédidőtájt érkezik hozzánk?
Hello!
Keszithetsz valami salata felesegeket, vagy padlizsant, akar karfiolt kikavarva. Paradicsommal nagyon szuper kaja.
Ha kell tipp, hogy hogyan csinald meg pl. a karfiolt, csak szolj szivesen segitek.
Válogass profi vega receptek közül:
UI: ha megfogadod a tanácsom, jobb ha nem rántott sajt + karfiol és társaikkal várod a vega vendégeket... Ezek olyan snasszok. Nem kell nagy dolgokra gondolni amikor vega ételt csinálsz. Fontos az, hogy ízletes és muatós legyen.
Rengeteg szezonális zöldség van amiből vega ételeket főzhetsz: pl lecsó; vagy paprika-padlizsán ragu, cukkinit is sokféleképp készítheted el. Stb stb...
Üdv,
Vega chef
vega chef! úúúúú több kéne belőled!
a tofu finom! csinálj azt!!:)
Mivel én is vega vagyok,tudok ajánlani párat:D
a vega,ne rögtön a saláta jusson eszedbe, lehet hogy az illető már unja, vagyépp nem is szereti.
szerintem jobban örülne egy rántottsajtnak sültkrumplival, esetleg valamilyen levesnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!