A szívem vágyik a hús után, de az agyam ellenzi a halott állatok megevését! Mit tegyek?!
Egyél húst! Az ember mindenevő, ezt az eszeddel is tudnod kellene.
Az állatokat azért tenyésztik, hogy táplálék legyen belőlük.
De az állatvilágban is nagyon sok húsevő van. Azok is élő állatot ölnek meg, hogy legyen táplálékuk. Ilyen a macska is.
De a növények is élőlények, és azokat is megesszük.
Ne a divatra hallgass, hanem a józan eszedre.
Nem az a fö gond, hogy az emberek esznek állatot és ezét el kell pusztítani, hanem az, hogy sokan csak egy pici részt esznek meg belöle és a többi megy a kukába. EZ AZ a rész, ami miatt fölöslegesen pusztult el, nem pedig az, amit megesznek.
A biológiáol következöen az élethez hozzátartozik, hoyg az állatokat másikak megeszik, mert különben ök pusztulnának el. Az ember mindenevö, azaz növényt ÉS állatot is kell fogyasztania ahhoz, hogy egészséges legyen. (Akik nem fogyasztanak állati terméket, azok rengeteg táplálékkiegészítöt, vitamint kell, hoyg fogyasszanak - ami azonban szintén állati eredetü, mégha legtöbbször nem is tudják)
A természeti népek tisztelettel néztek az állatokra is, nem ölték öket fölöslegesen meg, viszont amit elpuszítottak, annak minden részét felhasználták, ezzel is az állatot megtisztelve.
Ma, amikor sokan a csirkéböl csak a mellét, a disznóból csak a karajt/szüzpecsenyét eszik, ÖK tényleg pocsékolják az állatok életét.
Nekem a kérdésem tulajdonképpen az, hogy hogyan tudnék ennek ellenére is lemondani a húsról...
Kérlek értsétek meg, én ezt szeretném. Hallottam már nagyon jó helyessetítőkről, pl. sok helyen olvastam, hogy egy jól elkészített vegaburgert a húsevők sem tudnak megkülönböztetni az igazitól. Talán tényleg ott kezdem, hogy elmegyek egy vega étterembe, és megkósolom, mennyire jól tudják elkészíteni a kedvenceimet hús nélkül. Ami nagyon hiányozna: hamburger, gyros, töltött káposzta, töltött paprika, fasírt, makaróni, rizses hús. Egyelőre ennyi, meg talán a rántott hús. Amit most sem nagyon eszem, az a grillcsirke meg a halak, lehet túl sokat ettem belőlük régebben, de meguntam, és már nem kívánom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!