Ti megsütitek a tojásban a halott kiscsirkét, vagy előtte kihalásszátok belőle?
Figyelt kérdés
Arra a kezdetleges kis akármire gondolok,ami ott úszik a tojássárgájában.Ha megeszi valaki,attól lehet valami baja?2012. febr. 18. 19:01
1/15 anonim válasza:
Sztem semmi baja nem lehet annak aki megeszi. Biztos nem mindíg veszi észre az ember
2/15 anonim válasza:
Ha a balut-ra gondolsz, akkor azt főzni szokták. (Bár rendszerint kacsaembrióból.)
3/15 anonim válasza:
sperma, néha embrió, semmi bajod nem lesz tőle, csőrét kerüld
4/15 anonim válasza:
Az a valami NEM halott kiscibe, hanem csak a petesejt. Attól függöen, hogy mennyire friss a tojás, vagy látszik, vagy alig. Kiszedegetni értelmetlen dolog, és senkinek sem lesz semmi baja, ha megeszi.
Mellékesen a mostanában kapható tojásokban már csak azért sem lehet semmilyem kiscsibe, mert ahhoz meg kellene a tyúkot termékenyiteni, és a mai tyúkok életükben nem találkoznak kakassal, anélkül meg nem megy.
5/15 anonim válasza:
Az a jégzsinór, ami nem egyenlő a kiscsirkével.
6/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:DEgy ilyen fehér valamiről van szó,ami ott van a sárgájában.Én mindig kiszedem.Amúgy mamámnak vannak tyúkjai,van kakas is,tőle kapjuk a tojásokat.Úgyhogy nem lehetetlen,hogy ott valami ki akart fejlődni.
2012. febr. 18. 19:19
7/15 anonim válasza:
Csak 1 perc google...
te a jégzsinórra gondolsz sztem.
A jégzsinór a tojás része, amely a szűkületben keletkezik és a méhben alakul ki véglegesen. A sárgájára lazán fekszik, a képződő fehérjébe nyúlik, miközben a tojás a petevezetőben tovahaladva tengelye körül is forog. Így hozza létre a zsinórszerűen összesodródó jégzsinórt.
8/15 A kérdező kommentje:
Azaz:)
2012. febr. 18. 19:41
9/15 anonim válasza:
Egyébként lehet benne "kiscsirke" is (ahogy fogalmazod, mondjuk én is így hívom, de attól az még csak kezdemény), ami nem a jégzsinór, hanem egy pirosas barnás kis cucc, ami ha nagyon pici, max 1 mm átmérőjű, akkor nem foglalkozom vele, ha annál nagyobb, akkor kiveszem belőle. Nálunk van kakas is, ezért előfordul, hogy van a tojásban "kiscsirke"-kezdemény.
10/15 A kérdező kommentje:
Én most feltörtem egy tojást és volt benne egy kicsit nagyobb kiscsirke.Azt hiszem,ki tudtam venni a fejlődő gerincét meg a fejét.Bár lehet,ez már túlzás,de akkor is úgy nézett ki.1mm-nél szerintem nagyobb volt.
2012. febr. 18. 21:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!