Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Jelenthet valamit ha rendszere...

Jelenthet valamit ha rendszeresen húsevésről álmodok?

Figyelt kérdés
Majdnem 2 éve vegetáriánus vagyok és mostanában sokszor előjön álmomban hogy Pl.: sajtburgert vagy kolbászt eszek és néha ébren is úgy érzem,hogy megtörtént és csak később jövök rá, hogy álmodtam
2014. szept. 13. 19:26
 1/3 Luceer válasza:
0%
Szerintem hiányzik neked a hús, vagy talán csak az íze. Ha nem olyan komoly ez a vegetáriánus dolog, akkor ehetsz néha húst...
2014. szept. 13. 19:30
 2/3 anonim ***** válasza:

Olyan nincs, hogy komoly vagy nem komoly -.- A vegetáriánus csak komoly lehet, mert ha "nem komoly" akkor már nem is vegetáriánus.

Én 1,5 éve nem iszok tejet, de néha én is azt álmodom, hogy iszok. Azért mert régen nagyon szerettem a tejet, de már megundorodtam tőle a tejipar borzalmai miatt...

Nem jelent semmit, csak annyit, hogy megszoktad, hogy ettél.

Akinek amputálják a lábát, az is úgy álmodik, hogy még megvan a lába.

Megszokás.

2014. szept. 27. 13:14
 3/3 anonim ***** válasza:

dettó velem is így van, én is kb 2 éve nem eszem húst és sokszor álmodtam már olyat, hogy nem vettem észre és a számba raktam, megrágtam és ki akartam köpni, ekkor arra ébredtem, hogy összenyálaztam a párnámat :D

nem tudom, hogy ez miért van, mert valójában eszembe se jutna húst enni, elég undorítónak és büdösnek találom

2014. okt. 2. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!