Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Rendszeresen sört inni 14 évesen?

Rendszeresen sört inni 14 évesen?

Figyelt kérdés
Apum az egyik sörgyárnál dolgozik, és kapott néhány tálca 2%-os ízesített sört. Nos ő ezt nem szereti, ezért azt mondta, hogy megihatom. Ha én ebből minden nap megiszok egy doboznyit (0,5 l) akkor jelentkezni fognak nálam hosszútávon az alkohol káros hatásai? Vagy nyugodtan megihatom? 14/L

2014. máj. 5. 12:49
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
94%

Napi egyet nyugodtan megihatsz ezt inkább üdítő mint sör...

És Apudnak igaza van igazi férfi nem iszik ilyen vacakot.

2014. máj. 5. 12:54
 2/16 anonim ***** válasza:
93%
Nyugodtan. A sör egyébként tele van ásványi anyagokkal, bár ebbe a cukrozott valamiben, nem hiszem, hogy sok lenne. De ennyitől semmi bajod se lesz.
2014. máj. 5. 12:58
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Először megijedtem a kérdés láttán, de azt mondom, ennyit nyugodtan bevállalhatsz.
2014. máj. 5. 13:02
 4/16 anonim ***** válasza:
18%

Berúgni nem fogsz, de félő hogy rászoksz.

Ha meg hosszútávon iszol napi 1 sört, akkor ja, jelentkezni fog a hatása (romló májteljesítmény kezdetnek).

2014. máj. 5. 13:14
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Termeszetesen amit az utolso irt az hulyeseg. Megihatod, semmi karos hatasa nem lesz. Ebbol a sorbol a napi 3 uveg a noknek ajanlott maximum fogyasztas. Tehat ha 4-5 uveggel bevagsz egy nap, az mar necces, de egy kettotol nem lesz semmi bajod.
2014. máj. 5. 13:37
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem egy 2%-os gyümölcsös sörtől még egy 14 éves lány sem rúghat be, kb. annyit érezhet tőle, mint egy 80kg-os férfi egy 5%-os normál sörtől. És ha egy átlagos férfinek a napi 1-2 doboz normál sör nem sok, akkor egy 14 éves lánynak sem sok napi 1db 0.5 literes 2%-os üdítő. Szóval szerintem nem lesz tőle semmi bajod. Attól és csak akkor tudnék berúgni, ha reggel 8-tól este 10-ig azt innám Júliusba a 30-35 fokban.
2014. máj. 5. 14:28
 7/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) Lehet kicsit hülyén hangzik, de fél órája ittam meg egyet, és így írom ezt a kommentet, tehát tényleg semmi bajom nincs tőle. De gondolom, ha csak kb 3-4 hétig max másfél hónapig iszom, akkor ilyen májkárosodás meg más sem jeletkezik ugye?
2014. máj. 5. 14:52
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Irtuk mar h nem. De egyebkent ha apad megengedi, akkor miert problemazol ennyit? Orulj es igyal.
2014. máj. 5. 16:41
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha évekig innál naponta csak 1-et akkor sem lenne semmi bajod, legfeljebb annyi, hogy ha sok évig innád, lehet hogy annyira megszeretnéd hogy nem tudnád abbahagyni, szerintem én így leszek a normál sörrel pár év múlva, mert egyre jobban szeretem :D A májkárosodáshoz pedig sokkal többet kéne tenned, napi 1 citromos sörnél.
2014. máj. 5. 17:00
 10/16 anonim válasza:
100%

A kis mázlista :D

Nyugodtan megihatod, nem lesz semmi bajod :)

2014. máj. 5. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!