Vegák, ezt megeszitek? Többi lent
Megeszitek pl. a bacon ízesítésű chipset?
Vagy olyan bablevest, vagy más levest, főzeléket, amit szalonnával ízesítenek? Mármint a szalonnát nem evésre, hanem csak ízesítésre használnak benne.
Mondjuk ha nem ti főztök magatokra, és ezt nem tudjátok befolyásolni, akkor megennétek az így ízesített ételeket?
A bacon ízesítésű chipset nem enném meg, mivel én azért nem eszek húst, mert nem szeretem az ízét (igen, van ilyen; nem, nem tudom miért, más miért nem szereti pl a kelbimbót?)
A bablevesest meg nem tudom, szerintem azt sem, mivel abban is érződne szerintem a szalonna íze.
Igazából az egyetlen dolog, amit megeszek, bár hússal készül, az a hús leves (természetesen hús nélkül eszem).
Köszi a válaszod!
Ment a zöld pacsi:)
Köszi!
Téged is felpontoztalak
- bacon ízesítésű chips: van amit igen, van amit nem. Amire annyi van írva, hogy csak füstöléssel ízesítették, azt igen. Amiben van állati származék, akármilyen 0.000001% is, azt nem.
- bablevest amit szalonnával ízesítenek: nem, hiszen belesül a zsírja...
Szia!
Nem eszek bacon ízesítésű élelmiszereket. Nem eszek sem levest, sem főzeléket, amiben van szalonna, vagy zsír. Nem főzök magamra, de ki tudom kerülni ezeket az ételeket.
Ment a zöld pacsi:)
Köszi
egy igazi vega szerintem nem enne semmi bacon, hús, szalonna, kolbász stb. ízű dolgot
én sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!