Vegák, veletek szokott ilyen lenni?
Ha nem csak az ízét kívánod, hanem valóban a szervezeted kívánja úgy érzed, akkor szerintem edd meg. Én hiszem, hogy a szervezet mindig jelez, hogy mire van szüksége, miből van hiánya, és azt kívánja az ember. Minden bizonnyal ezt megeszed, aztán talán hónapokig ismét nem fogsz kívánni semmi húsfélét. Vagy esetleg ha ez kevés lesz, akkor még néhány napig kívánsz, így eszel valami húst, aztán ismét rendben lesz minden, ismét hanyagolhatod. Feltöltődsz abból, amiből most kell.
Én a tejtermékkel voltam így. Évek óta nem eszek, talán néhány havonta olyat, ami tartalmaz valahol mélyen, de volt néhány nap, hogy nagyon ehetnékem volt valamit. Ahogy gondolkodtam, hogy mit is ennék, mindig valami tejtermék jutott eszembe. Túró rudi, tej, joghurt...Nagynehezen beadtam a derekam ettem egy kis pohár joghurtot, meg két-három alkalommal habarással készült ételt, és utána ismét nem kívántam a tejterméket azóta sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!