Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Veletek is szokott lenni...

Veletek is szokott lenni ilyen? Mit esztek végül?

Figyelt kérdés
Néha úgy érzem, hogy ennék 1 jót, de nem tudom mit. És nem azért nem tudom, mert nincs ötletem, hanem valamiért semmi se jó ilyenkor. Egyszerre ennék mindent és mégis semmit. Ilyenkor hiába gondolok a kedvencemre mondjuk, azt se akarom igazán.
2014. máj. 14. 13:02
 1/3 anonim ***** válasza:
Ilyenkor kenek egy libazsíros kenyeret, megsózom, megpaprikázom, és megeszem, valahogy az mindig jólesik. :-)
2014. máj. 14. 14:25
 2/3 anonim válasza:

Szokott bizony.

Akkor vagy mindent összezabálok amíg rosszul nem vagyok és érzem hogy 'elég!' vagy elkezdek főzni valamit amit a végére nem is kívánok.

Nekem ilyenkor egy jól megpirított vajas lekváros toast esik jól,de csak vékonyan megkenve.Viszont talán ez sem esik igazán jól,és nem kielégítő de talán elég intenzíven édes/ízes ahhoz hogy jóllakjak 1 óráig max.

Azon gondolkoztam hogy amikor ezt érzi az ember akkor valami újat kellene enni,hiszen azt nem érezzük unalmasnak és lehet jobban lakunk vele mert még nem ismerjük,így nem feltétlen akarunk belőle többet.

Ez amolyan 'csak a szem kívánja' dolog.

2014. máj. 14. 14:35
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha nem tudok dönteni, általában tojást eszem. Nagyon szeretem, és végtelen variációja létezik.
2014. máj. 14. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!