Esznek a vegák olyan ételt aminek köze van a húshoz?
A szaftot se eszi meg.
Sajt, bolti spagettiszószok, tojás, hal, egyéb tejtermékek ami beférhet (attól függ milyen vega).
Igen, attól függ, ki mennyire veszi komolyan és milyen okokból vega (pl. ha valaki orvosi tanácsra, akkor el tudom képzelni, hogy azért a szaftot megeszi!).
Az én szemszögemből nem valódi vegetáriánus az, aki ilyesmit elfogyaszt.
Vendégként végtelen bunkóságnak tartanám, ha szaftot tálalnának nekem rizzsel. Készíts egy gombapörköltet mellé, nem nehéz...
HAL???
A hal melyik növény része?
Mint tudjuk a hal nem állat azok szerint, akik szerint a denevér madár. Az egészet még az ókorban találták ki, ne engem zaklass.
Amúgy mivel aki nem eszik semmi húst/állati eredetűt az beteg lesz, hát azért vannak mindenféle ~engedmények.
Ugyanezt az engedményt egyébként ugyanúgy megtették a böjtölők Kínában mint Európában.
Örülj hogy nem jöttem elő a francia szerzetesekkel, akik szerint a nyúl is hal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!