Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » A vegák hogy lettek azok?

A vegák hogy lettek azok?

Figyelt kérdés
csak meggondolták magukat, hogy többet nem esznek húst, vagy már születésük óta nem esznek?

2014. máj. 6. 14:01
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Változó, van akit már így etettek a szülők, van aki csak divatból, van aki úgy gondolja, hogy az az egészséges, van aki sajnálja az állatokat, vagy tiltja a vallása, és van aki csak egyszerűen undorodik a hústól, vagy nem szereti.
2014. máj. 6. 15:22
 2/7 anonim ***** válasza:
2014. máj. 6. 17:29
 3/7 anonim ***** válasza:

Engem túl sok hússal etettek, amit nem szerettem, úgy.

A párom hasonlóképp. Nekem heti 1 csirkés ebéd volt a sok, náluk állandóan hús volt. De rengeteg más tényező is volt az ízlésen kívül. Ma már nem vagyunk vegák, évi párszor eszünk húst, de csak vadat vagy házit (esetleg halnál teszünk kivételt, ha minden kötél szakad, azok felé kevesebb érzelemmel rendelkezem, bocs).

De ahogy már leírták, sokféle eset van.

2014. máj. 6. 20:13
 4/7 anonim ***** válasza:

Én ettem húst 13 éves koromig. Keveset és válogatósan, azt is azért, mert minden rohadt nap az ment, hogy "amíg nem eszed meg nincs ez, nincs az, nincs amaz, nem csinálhatod ezt, azt"... na épp hogy betöltöttem a 13-at, egyszer csak kiakadtam, üvöltöttem egy sort a szüleimmel, és tökmindegy mit toltak elém, többet nem ettem meg. Úgy 3-4 hét rántottán meg köreten élés után meggondolta magát édesanyám is, és hajlandó volt mást is főzni. Mondjuk hamar megtanultam magamra is ezután...

Szóval mondhatjuk úgy, hogy "meggondoltam" :). Ennek 12 éve, azóta sem bírok ránézni sem.

2014. máj. 6. 20:30
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

2012-ben változtattam az életmódomon. megnéztem az earthlings c. filmet és úgy éreztem, hogy így helyes.

nevetséges, de kemény 1 napig vegetáriánus voltam, utána rögtön vegán életmódra tértem át.

azóta is így élek.

2014. máj. 7. 13:30
 6/7 anonim válasza:
Én nem vagyok vega, de már gondoltam rá,hogy lehet ,hogy az leszek,de csakis azért mert imádom az állatokat és sajnálom őket. Így is csak csirke és disznó húst eszem(de azokat se szívesen). 13/L
2014. máj. 10. 20:53
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
én láttam egy videot youtube-on amiben a vágóhidakat mutatták be, azóta egy falat húst nem ettem.
2014. máj. 20. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!