A vegák hogy lettek azok?
Engem túl sok hússal etettek, amit nem szerettem, úgy.
A párom hasonlóképp. Nekem heti 1 csirkés ebéd volt a sok, náluk állandóan hús volt. De rengeteg más tényező is volt az ízlésen kívül. Ma már nem vagyunk vegák, évi párszor eszünk húst, de csak vadat vagy házit (esetleg halnál teszünk kivételt, ha minden kötél szakad, azok felé kevesebb érzelemmel rendelkezem, bocs).
De ahogy már leírták, sokféle eset van.
Én ettem húst 13 éves koromig. Keveset és válogatósan, azt is azért, mert minden rohadt nap az ment, hogy "amíg nem eszed meg nincs ez, nincs az, nincs amaz, nem csinálhatod ezt, azt"... na épp hogy betöltöttem a 13-at, egyszer csak kiakadtam, üvöltöttem egy sort a szüleimmel, és tökmindegy mit toltak elém, többet nem ettem meg. Úgy 3-4 hét rántottán meg köreten élés után meggondolta magát édesanyám is, és hajlandó volt mást is főzni. Mondjuk hamar megtanultam magamra is ezután...
Szóval mondhatjuk úgy, hogy "meggondoltam" :). Ennek 12 éve, azóta sem bírok ránézni sem.
2012-ben változtattam az életmódomon. megnéztem az earthlings c. filmet és úgy éreztem, hogy így helyes.
nevetséges, de kemény 1 napig vegetáriánus voltam, utána rögtön vegán életmódra tértem át.
azóta is így élek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!