Vegák mi a véleményetek erről?
A kérdésed értelmetlen. De még ha gonosz lenne is minden állat, akkor sem támogatnám, hogy ezrével összezsúfolva tenyésszék őket büdös istállókban, aztán fellógatva fejjel lefelé kivéreztessék őket, úgy hogy sokan még maguknál vannak. Ezt egyik élőlény sem érdemli.
Főleg nem ártatlanul, amilyenek valójában a "haszonállatok".
Előre is kérlek benneteket, hogy NE pontozzatok le !
Nekem van egy ismerősöm és az említette nekem még régebben hogy ez ténleg így van (nem tudom hogy most igaz-e vagy sem) hogy a hús félelemmel van tele, mert mikor az állatot megölik/levágják az ugyebár fél (biztos nem jókedvvel hal meg, azok is érző lények). Na, ilyen logikával mondjuk oké a dolog, de maga az hogy a félelem megmarad a húsban, ez elég hihetetlen. Pláne hogy a lélek köztudott hogy a halál bekövetkeztében úgymond kiszáll a testből (és ez nem mese, ez így van !)
Tehát a vegások (elvileg) azért nem esznek húst hogy azt a negatív energiát ne egyék meg, vigyék be a szervezetükbe.
Amúgy egy érdekes dolog (ami mondjuk igazolja ezt a tényt) hogy akik komolyan foglalkoznak meditációval, azok NEM esznek húst !!! Na és miért? :) A fenti indok miatt !
(mondjuk én ebben nem hiszek, hogy az állat húsa tele van félelemmel, mindnekinek szíve joga hinni benne)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!