1/5 anonim válasza:
Próbáltam elolvasni a cikket,de már ekején látszik,hogy ez oltári nagy baromság! Nincs helyi zsírégetés! Nincs csoda fogyasztószer,ami eltűnteti rólad a zsírt. A fogyással járó munkát nem kerűlheted meg,legfeljebb könnyíhetsz rajta,ha okosan csinálod.
2/5 anonim válasza:
Ez hülyeség. Sajnos sok ember már annyira le akar fogyni, hogy elhiszi, mert könnyebb, mint mozogni és diétázni.
Nem tudom miért jó egyes embereknek ilyen hülyeségeket kitalálni és megvezetni vele másokat.
Bár tény, hogy a placebó elv miatt sokan fogyni fognak.
3/5 anonim válasza:
Amúgy, normális étrend mellé szerintem még jópofa is, de ne ettől várj fogyást.
Bár nekem ismerősöm megmondta, hogy a citromos víz jó hatással van a zsírégetésre.
4/5 anonim válasza:
A savanykás gyümölcsleveket étvágygerjesztésre is használják, úh nem a legkedvezőbb citromlevet inni, ha fogyni szeretnénk.
5/5 anonim válasza:
Elég ránézni az oldal címére: netbulvár... ettől én nem várok csodát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!